• BIST 9524.59
  • Altın 2497.973
  • Dolar 32.5765
  • Euro 34.7022
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 15 °C

Mayıs 2016 Hizmet Alımları Bilgi Formu hakkında duyuru

Mayıs 2016 Hizmet Alımları Bilgi Formu hakkında duyuru
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Mayıs 2016 Hizmet Alımları Bilgi Formu hakkında duyuru yayımlandı.

 

T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı

Sayı: 36385208-949-/1183   16/05/2016
Konu: Hizmet Alımları Bilgi Formu

........................ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
GENEL SEKRETERLİĞİNE

İlgi:    01.07.2013 tarihli ve 2013/08 nolu Genelge.

Kamu Hastaneleri Birliklerimiz ile bağlı sağlık tesislerimiz, hizmet alımları kapsamında çalıştırabilecekleri işçi sayısının tespitinde bilindiği üzere ilgi genelge çerçevesinde hareket etmektedirler. Sağlık tesislerinin çalıştırabileceği işçi sayısının tespiti ve takibi ise ilgi genelge doğrultusunda geliştirilen "Hizmet Alımları Kapsamında Çalıştırılacak İşçi Sayısının Tespiti ve Takibi Sistemi (Bundan sonra sistem olarak ifade edilecektir.) " üzerinden yapılmaktadır.

Kurumumuzca, Kamu Hastaneleri Birliklerimiz ve bağlı sağlık tesisleri tarafından 31.12.2015 tarihi itibarı ile hizmet alımları kapsamında çalıştırılan personel sayıları sistem üzerinden toplanmıştı. Geçen zaman da dikkate alınarak 16 Mayıs 2016 tarihi itibarı ile mevcut çalışan personel sayısının tespit edilmesi ihtiyacı doğmuştur.

Bu bağlamda; Kamu Hastaneleri Birliklerimiz hangi ihale kapsamında kaç personel çalıştırdığını sistem üzerinde kullanıma açılan formun çıktısıyla Kurumumuza yazılı olarak bildireceklerdir. Bu amaçla hazırlanan form "İşçi Sayısı Tespit ve Takip Sistemi" üzerinden bilgi girişine açılmıştır. Bu bağlamda;

1) Bilgi formunda, ihale konusu işte çalıştırılacak personel sayısının ihale dokümanında belirlendiği ve bu personelin çalışma saatlerinin tamamının idare için kullanıldığı tüm hizmet alımlarında çalıştırılan işçilerin bildirimi yapılacaktır.

Toplum ruh sağlığı merkezlerinde çalıştırılan işçiler, sağlık turizmi kapsamında çalıştırılan işçiler, sistemde havuza dâhil olmayan sağlık hizmet alımları, personel çalıştırılmasına dayalı olmamakla beraber ihale dokümanında personel sayısının belirtildiği görüntüleme, laboratuvar, fizik tedavi, yemek gibi hizmet alımlarının tamamında çalıştırılan işçi sayıları bildirilecektir. Kısacası havuza dâhil olsun veya olmasın veyahut personel ağırlıklı olsun ya da olmasın ihale dokümanında personel sayısının belirtildiği tüm hizmet alımları girilecektir.

2) Bu form her bir sağlık tesisi için sistem üzerinden ayrı ayrı kaydedilerek doldurulacak ve Genel Sekreterliğe gönderilecektir. İmza altına alınan formlar genel sekreterlikte tutulacaktır.

3) Genel sekreterlik merkezleri için ayrıca form doldurulup sistemde kaydedilecektir.

4) İşçi Sayısının Tespiti ve Takibi Sistemi 26 Mayıs 2016 tarihine kadar "2016 Mayıs Hizmet Alımları Bilgi Formu" nun doldurulması için veri girişine açık tutulacaktır. Anılan tarihe kadar genel sekreterliklerin kontrolünde bilgi girişinin tamamlanması gereklidir.

5) Genel sekreterlik tarafından; sistem üzerinde oluşturulan toplam Kamu Hastaneleri Birliği Formu, ''Hastane Birliği Toplamı Yazdır'' butonundan alınan çıktı kontrol edilerek imzalanıp ıslak imzalı olarak yazı ile Kurumumuza gönderilecektir.

Bilgilerinizi ve gerekli takiplerin yapılarak birliğinize bağlı sağlık tesislerinin anılan sisteme veri girişlerinin sağlanması hususunda gereğini rica ederim.

 

Dr. Abdülvahit SÖZÜER
Kurum Başkanı a.
Kurum Başkan Yardımcısı

DAĞITIM
Gereği:
89 Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine

Yazının aslı için tıklayınız

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3189 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim