• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 19 °C

Medıcana Internatıonal İstanbul Hizmete Açıldı

Medıcana Internatıonal İstanbul Hizmete Açıldı
Beylikdüzü'nde 30 bin metrekare kapalı alana sahip Medicana International İstanbul, uzman kadrosu, modern teknolojisi ve teknik altyapısı ile hizmet vermeye başladı.

Beylikdüzü'nde 30 bin metrekare kapalı alana sahip Medicana International İstanbul, uzman kadrosu, modern teknolojisi ve teknik altyapısı ile hizmet vermeye başladı.

Kalp cerrahisinden tüp bebek merkezine, ileri kanser tedavisinden kozmetolojiye, beyin cerrahisinden organ nakline, hemodiyalize kadar birçok alanda uluslararası standartlarda hizmet verecek olan Medicana International İstanbul'un kadrosunda tıp alanında isim yapmış akademisyenler de göze çarpıyor Dünyanın sayılı özel sağlık yatırımlarından biri olan Medicana International İstanbul, kapılarını hizmete açtı. Beylikdüzü'nde 30 bin metrekare kapalı alana sahip Medicana International İstanbul, uzman tıbbi kadrosunun yanı sıra, birçok hastanede bulunmayan ileri teknoloji ürünü tıbbi cihazları ile sadece Türkiye'de değil, Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve Rusya'da da çekim merkezi olmaya aday olarak gösteriliyor.

Sağlık turizmine öncelik vermeyi hedefleyen Medicana International İstanbul, özellikle onkoloji, kalp cerrahisi, transplantasyon ve tüp bebek alanında uzmanlaşıyor. Tıp teknolojisinin en üst seviyesindeki cihazlara sahip olan ve tüm branşlarda hizmet sunmayı planlayan Medicana International İstanbul, böylelikle Türkiye'nin en fazla branşa sahip özel hastanelerinden birisi olmayı amaçlıyor. Ayrıca, Medicana International İstanbul dört farklı yoğun bakım ünitesi ile sağlık sektörünün en büyük sıkıntılarından biri olan yoğun bakım eksikliğini de gidermeyi hedefliyor.

Medicana International İstanbul Genel Direktörü Prof. Dr. Melih Bulut konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Kalp cerrahisinden tüp bebek merkezine, ileri kanser tedavisinden kozmetolojiye, beyin cerrahisinden organ nakline, hemodiyalize kadar çeşitli alanlarda alanda uluslararası standartlarda hizmet verecek olan hastanemizin doktor kadrolarında birçok profesör, doçent ve akademik yönelimli uzman yer alıyor. Medicana International İstanbul'un altyapı özellikleri, teknolojik üstünlüğü ve vizyonu tüm Türkiye' deki tıp akademisyenlerinin ilgisini çekti. Medicana International İstanbul, yakın gelecekte bir eğitim kurumu olarak da hizmet vermeyi arzuluyor. Şu an bünyemizde yaklaşık bin kişi görev yapıyor. 1 CIP, 5 VIP, 109 standart hasta odası, 14 Genel Yoğun Bakım, 13 Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakımı, 7 Koroner Yoğun Bakımı ve 8 Yeni Doğan Yoğun Bakımı ile hastalarımıza en üst düzeyde hizmet vereceğiz." Medicana International İstanbul, hasta katları ve poliklinik katları olmak üzere birbirine geçişli iki bölümden meydana geliyor. Yatan hasta ve poliklinik bölümlerinin giriş çıkışlarının farklı olması ise hastaların rahatının yanı sıra hijyenini de sağlıyor. Tüm zemin ve duvarların anti bakteriyel, anti statik ve anti alerjik olarak tasarlanması, tüm hastane genelinde yüzde 100 şartlandırılmış taze havayla beslenen fan - coil sistemi ise hastaların enfeksiyona karşı güvenliğini sağlayan bir diğer unsur olarak göze çarpıyor.

Beş poliklinik katı boyunca devam eden 8 adet yürüyen merdiven,panoramik asansör ve binanın geneline hizmet veren 9 adet asansörle hastaların rahatının maksimum düzeye çıkarıldığı Medicana International İstanbul'da, tüm bekleme ve dinlenme alanları afet durumunda hasta yatağı konularak hizmet vermeye uygun bir yapıda tasarlandı.

Hastaların rahatı için her türlü detayın düşünüldüğünü belirten Medicana International İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Mungan ise konuyla ilgili şunları söyledi:

"Dünyanın sayılı sağlık yatırımlarından Medicana International İstanbul, hastaların güvenliği için deprem ve benzeri risklere karşı yüksek oranda test edilen güvenli bina teknolojisi ile üretildi ve akıllı bina teknolojisi ile donatıldı. Medicana International İstanbul'un 70 milyon dolarlık yatırımının 40 milyon dolarını teknolojik cihaz yatırımı oluşturdu. Birden fazla cerrahi işlemin yapılabileceği ameliyathaneleri, tüm zemin, döşeme ve duvarların anti statik ve anti bakteriyel özellik taşıması, CIP, VIP ve standart hasta odalarında sağlanan konfor, toplam dokuz adet özel asansörü, uydu konferansı ve ameliyathaneye canlı bağlanabilme özelliği ile hastalara ev konforu sunuyor."

Bu haber toplam 2267 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim