• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 19 °C

Medicana'dan Ankara'ya dev yatırım

Medicana'dan Ankara'ya dev yatırım
 Sağlık sektörüne yaptığı önemli yatırımlarla adını duyuran Medicana Hastaneler Grubu, Medicana International Ankara Hastanesi'ni tanıttı.

 Sağlık sektörüne yaptığı önemli yatırımlarla adını duyuran Medicana Hastaneler Grubu, Medicana International Ankara Hastanesi'ni tanıttı.

Son yıllarda birbiri ardına yaptığı yatırımlarla dünya standartlarında sağlık hizmetlerini Türkiye'ye getiren Medicana Hastaneler Grubu, dünyanın sayılı sağlık yatırımlarından biri olan Medicana International Ankara Hastanesi'ni tanıttı.

Uzman kadrosu, modern teknolojisi ve teknik alt yapısıyla Ankara'nın yanı sıra çevre illerin, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkas ülkelerinin çekim merkezi olacak olan Medicana International Ankara Hastanesi, kalp cerrahisinden tüp bebek merkezine, ileri kanser tedavisinden kozmetolojiye, beyin cerrahisine, hemodiyalizden organ nakline kadar birçok alanda hizmet sunarak Ankara'da tüm branşları tek çatı altında toplayan ilk özel hastane olacak.

Yakında hizmet vermeye başlayacak olan 20 bin metrekare kapalı alana sahip Medicana International Ankara Hastanesi, Medicana Hastaneler Grubu'nun Medicana International İstanbul Hastanesi'nden sonra açtığı 6. hastane olacak.

Medicana International Ankara Hastanesi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, dermatoloji, plastik cerrahi, dahiliye, endokronoloji, check-up, göğüs hastalıkları, göğüs cerrahisi, ortopedi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, kardiyoloji, kalp damar cerrahisi, gastroenteroloji, ağız ve diş sağlığı, acil, radyoloji, tıbbi laboratuvarlar ve yoğun bakım alanlarında verdiği hizmetlerle ön plana çıkacak.

Medicana International Ankara Hastanesi, ileri kanser tedavisinin yapıldığı merkez olarak da Başkent'te büyük bir ihtiyaca yanıt verecek. Başkent'te ilk kez bir özel sektör hastanesinde bulunan multi-slice CT, PET CT, MR, ultrasonografi, IMRT yapabilen LINAC cihazları, konvansiyonel radyoloji ve nükleer tıp görüntüleme yöntemleri ve radyasyon onkolojisi, Medicana International Ankara Hastanesi'ni kanser tedavisinin de merkezi haline getiriyor.

Kanser tedavisinde öne çıkacak olan nükleer tıp ünitemizde
bulunan son teknoloji ürünü PET-CT kanser tarama cihazı Ankara'da sadece az sayıda üniversite hastanesinde bulunuyor.

Ankaralılar ilk kez bir özel hastanede birkaç dakika içinde kanser taramasından geçecekler. PET CT ile kanserli hücreler hemen tespit edebilip haritası çıkarılabildiğinden gerekli tedavi sadece kanserli hücrelere yapılıyor, böylece sağlıklı hücrelerin zarar görmesi önlenmiş oluyor.

Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim