• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 19 °C

Memorial 8. hastanesini Diyarbakır'da açıyor

Memorial 8. hastanesini Diyarbakır'da açıyor
Memorial Sağlık Grubu, Diyarbakır’da açmaya hazırlandığı hastanesiyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin yanı sıra komşu ülkelerden gelecek hastaları da tedavi etmeyi hedefliyor.

Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Uğur Genç, İstanbul ve Antalya’dan sonra grubun 8. hastanesini yaklaşık 10 gün sonra Diyarbakır’da açacaklarını belirterek, hastanenin 35 milyon dolara mal olduğunu söyledi.

Memorial Diyarbakır Hastanesi’nin güçlü doktor kadrosu, ileri teknolojiye sahip tanı ve tedavi üniteleri, etkin hasta bakımı, kaliteli otelcilik hizmetleri ve modern mimarisi ile sadece Diyarbakır’a değil, tüm bölgeye hizmet sunabilecek şekilde tasarlandığını bildiren Genç, bölgeye uluslararası sağlık hizmeti getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Genç, tüm branşlarda Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin "referans merkezi" olacaklarını dile getirerek, şöyle konuştu: "Memorial’in dünyada ve Türkiye;de referans merkezi olarak gösterilen pek çok bölümü var. Her yıl yerli, yabancı yüz binlerce hastayı sağlığına kavuşturuyoruz. Diyarbakır’da kardiyoloji, kalp cerrahisi, onkoloji, üroloji, kadın sağlığı, hematoloji branşlarında ve yoğun bakım dallarında çok iddialıyız.

Kaliteli, etik ve hasta odaklı hizmet anlayışımız ile bölgedeki sağlık kalitesini de artıracağımızı düşünüyoruz. Diğer hastanelerimizde tecrübe ederek öğrendiğimiz medikal ve idari bilgi birikimimizi bu hastanemiz vasıtasıyla tüm bölgeye yayacağız. 11 yıldır büyüyen, gelişen Memorial’in dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ve tecrübesini tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesine aktaracağız.

İstanbul ve Antalya;da bulunan hastanelerimizde her yıl yaklaşık 65 farklı ülkeden gelen hastaya sağlık hizmeti sunuyoruz. Uluslararası üne sahip akademik hekim kadromuz ve ileri tanı tedavi hizmetlerimizle pek çok ülkede tanınıyoruz. Diyarbakır hastanemize de bölgenin yanı sıra Suriye, Kuzey Irak gibi komşu ülkelerden ve yakın coğrafyadan büyük ilgi olacağını düşünüyoruz. Artık yabancı hastalarımıza İstanbul ve Antalya’daki hastanelerimizin yanında Diyarbakır hastanemizde de tedavi olma olanağını da sunarak, bölgede sağlık turizmi alanında öncü olmayı amaçlıyoruz." Genç, Memorial Diyarbakır Hastanesi’nin SGK anlaşmalı bir hastane olarak tüm branşlarda hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2576 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim