• BIST 9079.97
  • Altın 2324.085
  • Dolar 32.3613
  • Euro 34.9442
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 14 °C

MHP'li belediye başkanı aile hekimini dövdü mü?

MHP'li belediye başkanı aile hekimini dövdü mü?
MHP'li belediye başkanının, aile hekimini dövdüğü iddia edildi. Doktor Soner Er, Belediye Başkanı Gümüş'ün "Amirin geldi neredesin şerefsiz" diyerek üzerine saldırdığını ve kendisini kurtarmaya çalışan annesini de tartakladığını söyledi.

Denizli'nin Çivril İlçesi'ne bağlı Kıralan Beldesi'nde, Belediye Başkanı MHP'li Bayram Gümüş'ün, Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli pratisyen hekim Soner Er'i dövdüğü ileri sürüldü. Çivril Devlet Hastanesi'nden dövüldüğüne ilişkin rapor alan Dr. Soner Er şikayetçi olurken, Başkan Gümüş "Sadece tartıştık" diyerek dayak iddiasını yalanladı.

Olay, aile hekimi Dr. Soner Er'in görev yaptığı ve lojmanının da bulunduğu Kıralan 1. ve 2. Bölge Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Dr. Soner Er'i telefonla arayan MHP'li Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, beldede 0-6 yaş grubundaki nüfusun belirlenmesi için Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen müfettişlerin talebi üzerine doktordan listeyi istedi. Dr. Soner Er de iddiaya göre izinli olduğunu, yardımcı olamayacağını söyledi. Belediye Başkanı Bayram Gümüş iddiaya göre Dr. Er'in lojmanının da bulunduğu Aile Sağlığı Merkezi'ne gidince aralarında tartışma başladı.

Tartışmanın ardından iddiaya göre Belediye Başkanı Bayram Gümüş, Dr. Soner Er'i yumruklayıp tekmeledi. Kavgayı araya giren Aile Sağlığı Merkezi çalışanları ayırdı.

Çivril Devlet Hastanesi'ne giderek dövüldüğüne ilişkin rapor aldığı belirtilen Dr. Soner Er, Belediye Başkanı Bayram Gümüş'ten şikayetçi oldu. Olayın duyulması üzerine Memur-Sen'e bağlı Sağlık- Sen Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Çivril'e giderek olayla ilgili bilgi aldı. Doktor arkadaşlarının dövüldüğünü söyleyen Koçoğlu, "Belediye başkanı doktor arkadaşımızı darp etmiştir. Doktor arkadaşımızın elbisesinde yırtıklar, yüzünde sıyrıklar var. Hastaneden rapor aldı. Sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyı kınıyoruz" dedi.

BAŞKAN: SÖZLÜ TARTIŞTIK

Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş ise Dr. Soner Er'i dövmediğini, sadece tartıştıklarını söyledi. Başkan Gümüş, "Milli Eğitim Müdürlüğü'nden beldemize Özel İdare Müdürlüğü'nün yaptırdığı ilkokulla ilgili olarak müfettiş geldi. Müfettişler 0-6 yaş grubu nüfusu sayısını istedi. Nüfusu öğrenmek için telefon ettim, belediyeye davet ettim, 'İzinliyim gelemem' dedi. Ben de evine gittim. 'Bu eğitim işi, izni olmaz' dedim. İzinli olduğunu evden çıkamayacağını söyledi. Bunun üzerine tartıştık. Karşılıklı ağız münakaşası oldu, ben evden ayrıldım. Doktoru darp etmedim" dedi.

DOKTOR: ANNEMİ DE TARTAKLADI

Belediye Başkanı Gümüş'ün saldırısına uğradığını söyleyen Dr. Soner Er ise "Telefonla aradı. 'Seni amirin arıyor neredesin lan' dedi. Ben de izinli olduğumu söyledim. Sağlık Ocağı'nın kapısından çıkarken, 'Amirin geldi neredesin şerefsiz' diyerek üzerime saldırdı. Boğazımı sıkıp, yere yatırdı ve tekmeledi. Boğazımı sıkarken kurtarmaya çalışan annem Zeliha Er'i de tartakladı" dedi.

Dr. Er şikayetçi olurken, Başkan Gümüş'ün 0-6 grubu nüfusun sayısının istendiğini sonradan arkadaşlarından öğrendiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3180 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim