• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 25 °C

Mide küçültme ameliyatında hayatını kaybetti!

Mide küçültme ameliyatında hayatını kaybetti!
İbrahim Tatlıses ve Deniz Seki'nin de jüri üyesi olduğu Popstar yarışmasına 2007 yılında katılan Adanalı piyanist Fatih Besler, mide fıtığı şikayetiyle gittiği hastanede, mide küçültme ameliyatı yapıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Elektronik teknisyeni olan ancak piyanist şantörlük yapan Fatih Besler (27) 4 yıl önce İstem Besler (26) ile evlendi. 1 çocuk babası Fatih Besler'de mide fıtığı rahatsızlığı başladı. Besler, mide fıtığı şikayetinden dolayı son zamanlarda oturarak uyumaya başladı. Bu nedenle Besler mide fıtığı ameliyatı olmak için özel bir hastaneye gitti. Görüştüğü doktor Besler'e ameliyat olması için 10 kilo vermesi gerektiğini, ondan sonra ameliyat edebileceklerini söyledi. Besler nasıl kilo vereceğini düşünürken, iddiaya göre doktor, istemesi halinde midesine kelepçe takarak kilo vermesini sağlayacaklarını söyledi. 108 kilo ağırlığında olan Besler'i doktor ikna ederek midesine kelepçe takılmasına razı etti. Besler 15 Aralık 2014 günü midesine kelepçe takılarak küçültme ameliyatına girdi.

Ameliyata giren doktor operasyonun başarılı geçtiğini ancak biraz nefes almasında problem yaşandığını yakınlarına bildirdi. Ancak buna rağmen eşi, annesi ve kardeşleri ameliyatın üzerinden 6 saat geçmesine rağmen Fatih Besler'i göremedi. Bir süre sonra kardeşi Ferhat Besler doktorunu telefondan aradığında doktor Besler'in hayatını kaybettiğini söyledi. Bunun üzerine aile yıkıldı.

"OĞLUMU BABASIZ BIRAKTILAR"

Eşi İstem Besler, eşinin mide fıtığı problemi olduğunu aşırı kilo problemi olmadığını, geceleri uyuyamadığı için hastaneye gittiğini belirterek, "Eşim kendisiyle barışıktı kilo sorunu yoktu. Doktor ameliyat için 10 kilo vermesi gerektiğini bunu da midesine kelepçe takarak yapabileceklerini söyleyip eşimi ikna etmiş. Ancak eşim ameliyata girdi, bir saat geçti, iki saat geçti, üç saat geçti ancak eşim çıkmadı. Bize eşimi hiç göstermediler. Sonra biz öldüğünü öğrendik. Eşimi doktorlar öldürdü. 1.5 yaşındaki oğlumu babasız koydular" diye gözyaşlarına boğuldu.

"ANESTEZİ UZMANI 73 YAŞINDA"

Besler, eşinin doktor hatasından hayatını kaybettiğini anestezi uzmanının eşinin ölümüne neden olduğunu ileri sürerek, "Eşim ameliyata girmeden önce anestezi uzmanı genç bir doktordu. Ancak ameliyatına 73 yaşındaki bir anestezi uzmanı girmiş. 73 yaşında doktor olur mu? Eşimi göz göre göre öldürdüler" diye konuştu.

Besler'in annesi Nuran Besler ise oğlunun fotoğrafını alıp öperek, "Katiller oğlumu öldürdüler kınalı kuzuma kıydılar. Onu doktorlar öldürdü. Biz o doktorlardan şikayetçiyiz sonuna kadar da işin takipçisi olacağız" diye ağladı.

FOTOĞRAFLARINA 'BABA' DİYOR

Besler'in ölmeden önce kucağında türkü söyleyerek uyuttuğu 1.5 yaşındaki oğlu Paşa Kerem Besler'in ise babasının fotoğraflarına bakıp "baba" diye seslenmesi aileyi gözyaşlarına boğuyor.

1.5 yaşındaki çocuk geçmişte babasının kendisine söylediği türküler ile avutulurken aile perişan halde.

POPSTAR YARIŞMASINDA ELENDİ

Şarkı ve türkü söylemeyi çok seven Besler asıl mesleği elektronik teknisyenliği olmasına rağmen bu mesleği yapmıyordu. Besler, piyano çalıp türkü ve şarkı söylüyordu. Sanatçı olmayı kafasına koyan Besler 2007 yılında jüri üyeliğini İbrahim Tatlıses, Deniz Seki ve Ercan Saatçi'nin yaptığı Popstar yarışmasına da katıldı. Besler'in elemelerde uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla hapis cezası alan Deniz Seki tarafından elenerek yoluna devam edemediği öğrenildi.

FATİH KEÇE

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5140 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim