• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 25 °C

Nasıl iyi öpüşülür? İzlemeniz gereken yollar

Nasıl iyi öpüşülür? İzlemeniz gereken yollar
Sizi her an istemesi için öpüşürken izlemeniz gereken yollar... Belki makyajınızın, özellikle de parlatıcınızla çok daha hoş göründüğünüzü düşünüyorsunuz ama,..

FAZLA DUDAK PARLATICISI SÜRME!

Belki makyajınızın, özellikle de parlatıcınızla çok daha hoş göründüğünüzü düşünüyorsunuz ama, erkekler genelde onlara yapış yapış gelen bu maddeyle temas etmek istemezler. Üstelik ortalıkta öpüştükten sonra rujlanmış dudaklarla dolaşmak da onlar için fazla uygun değildir.

NEFESİNE VE TEMİZLİĞİNE ÖZEN GÖSTER!

Sen hissetmesen de ter kokun veya başka hoş olmayan vücut kokuları başkalarının dikkatini daha fazla çeker.

RAPTİYE GİBİ SAPLANMIŞ BİR ŞEKİLDE DURMA!

Öpüşmek çok önemli bir fiziksel temastır. Cosmotürk'ün haberine göre, dudaklarımız, vücudumuzda en fazla sinir hücresi bulunan yerlerden biri. Bir organınız bunca uyarılmaya maruzken hiç kıpırdamaman hiçbir şey hissetmediğin anlamına gelir.

UTANMA!

Utanmak başarısızlığı çağırır... Dişlerin, dudakların, dilin yaşadığın o anı paylaşsın. Partnerini rahatsız etmeden öpüşme eylemine tam entegre ol.

HAYAL KURMA!

Birisiyle ilk defa öpüşme ihtimalin varsa, hayal kurma. Hayal kurmak hayal kırıklığına ve strese davettir. İstediğin gerçekleştiği zaman o anın keyfini çıkarmaya bak. Unutma ancak bir tane ilk öpücük vardır, ona aşırı anlam yükleyerek kötü bir deneyimle başlamak istemezsin.
 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6206 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim