• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 25 °C

Nöral terapi ile baş ağrısı ,omuz ağrısı ve bel ağrısı tedavisi!

Nöral terapi ile baş ağrısı ,omuz ağrısı ve bel ağrısı tedavisi!
Uzun süren baş ağrısı, bel ağrısı, omuz ağrısı ve diz ağrıları kişilerin yaşam kalitesini etkilemekte, hayatlarını zindan etmektedir.

Uzun süren baş ağrısı, bel ağrısı, omuz ağrısı ve diz ağrıları kişilerin yaşam kalitesini etkilemekte, hayatlarını zindan etmektedir. Bu insanlar şikâyetlerine çare aramak için doktor doktor dolaşmalarına rağmen, verilen ilaçlardan ve yapılan tedavilerden fayda görememektedirler.

Çünkü verilen ilaçla ve yapılan tedaviler sadece ağrıyı ortadan kaldırmaya yöneliktir. Ağrıyı yaratan asıl sebep bulunamadığı için tedavisinde semptomatik olmaktadır. Ağrıyı ve hastalığı ortaya çıkaran asıl kaynağa müdahale edilemediğinden hastanın şikâyetleri daha da ağırlaşmaktadır. Daha sonrada şikâyetleri geçmeyen hastanın sorununun psikolojik olduğu söylenip, hastalığı anti depresanlarla baskılanmaya çalışılmaktadır.

Çoğu kez modem tıbbın açıklayamadığı ya da adını koyamadığı ve hastanın psikolojik durumu ile ilgili olduğu söylenen hastalıların temelinde, hastanın vejetatif sinir sisteminin çalışmasının bozulması yatmaktadır.

Tüm vücudu ve dokuları bir ağ gibi soran ve bedenin sağlıklı çalışmasını sağlayan vejetatif sinir sistemi; bedenimizdeki tüm yaşam faaliyetlerini kontrol eder. Solunum, dolaşım sistemini, vücut ısısını, sindirim salgı bezlerini, metabolizmayı, hormonal faaliyetleri ve salgılanmalarını ayarladığı gibi, uyku halinde de kalp ve dolaşım sistemini kontrol eder ve yaşamı otomatik olarak düzenler.

Geçirilmiş olan ameliyatlar, hastalıklar, kullanılmış ilaçlar, bağırsak florasında ki bozulmalar, yaptırdığınız diş tedavileri, dolgular, trafik kazaları, tanklar, yanıklar, yaşadığımız ev. İçtiğimiz su, kullandığımız cep telefonu, giydiğimiz sentetik elbiseler, kadınlarda kürtaj ve sezaryen ile yapılmış doğumlar ve bunlar gibi vücudu etkileyen tüm olaylar, vejetatif sinir sisteminin çalışmasını bozmakta ve hastandan ortaya çıkmaktadır. Nöralterapi ile bozulmuş olan vejetatif sinir sisteminin regülasyonu sağlanarak, beden fonksiyonlarını normale dönüştürülmesi ve hastalıkların tedavisi amaçlanmaktadır.

Nöralterapi uygulaması yapılacak hastanın hikâyesi ayrıntılı bir şekilde alınmalı ve kişide zaman sonuç ilişkisinde herhangi bir bozucu akan olup olmadığı araştırılmalıdır. Bozucu alanların tespiti için klasik muayene ve tetkikler dışında, nöralterapiye özgü yöntemler ve kineziyolojik muayenede kullanılmaktadır.

Bu tedavi yönteminde lokal anestezikler kullanılmaktadır. Kullanılan lokal anesteziler bozulmuş olan hücre elektriksel potansiyelini normale döndürerek, uygulamanın yapıldığı yerde, çevresinde ve o bolgenm etkilediği organlarda bulunan sinir sisteminin aktifleştirilmesini sağlamaktadır.

Nöralterapide kullanılan lokal anestezikler doğru yöntemlerle doğru yerlere uygulandıklarında hızlı ve kalıcı bir iyileşme sağlanmakta, hasta sağlıklı yaşantısına geri dönmektedir.

Nöralterapi de hastalık değil hasta vardır. Her insanın regülasyon kapasitesi ve bağışıklık sisteminin tedaviye verdiği cevap farklıdır. Seans seans yapılan bu tedavi her seansta hasta yeniden değerlendirilerek tedaviye alınan yanıt İyi değerlendirilmelidir.

Avrupa'da tüm ağrı tedavi merkezlerinde nöral terapi en sık uygulanan bir tedavi metodu olmuştur. Bu tedavi sayesinde hastalar ağrılarıyla yaşamak zorunda kalmıyorlar.

Nöralterapinin uygulandığı hastalıklar Migren ve diğer baş ağrıları Boyun sırt ve bel ağrıları

Boyun ve bel fıtıkları

 Diz, kalça, omuz ağrıları,

 Romatizma hastalıkları,

 Alt ekstremite dolaşım bozukluğu,

 Yüz felci,

 Felç rehabilitasyonu, spor yaralanmaları,

 Kulak çınlaması ve baş dönmeleri,

 Unutkanlık, nevralji,

 Varis ve selülit tedavisi,

 Huzursuz bacak sendromu,

 Stres, depresyon, Uyku bozukluğu ve düzensizliği,

 Alerjik hastalıklar.

Detaylı bilgi için Dr. Ahmet Mahli’nin http://noralterapidernegi.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 5936 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim