• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 28 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 29 °C
  • İzmir 24 °C

'Obeziteye ne kadar yakınsınız'

'Obeziteye ne kadar yakınsınız'
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin kurduğu Yaşam Rehberim Kulübü tarafından "Obeziteye Ne Kadar Yakınsızınız" konulu etkinlik düzenlendi.

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin kurduğu Yaşam Rehberim Kulübü tarafından Dünya Obezite Günü nedeniyle SANKO Park Alışveriş Merkezi'nde "Obeziteye Ne Kadar Yakınsızınız" konulu etkinlik düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güner Dağlı, ziyaretçilere seslenerek, "Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimiz vücut kütle indeksine göre obeziteye ne kadar yakın olduğunuz hakkında bilgilendirmeler yapacaklar. Hepinize ilginiz için çok teşekkür ederiz" dedi.

Yaşam Rehberim Kulübü Akademik Danışmanı Saadet Özen, " 'Obeziteye Ne Kadar Yakınsınız?' konulu etkinliğimizin sloganı 'Beden Kütle İndeksinizi (BKİ) biliyor musunuz', amacı ise sizlere obeziteyi, neden ve sonuçlarıyla anlatmak, sağlıklı beslenme konusunda bilgiler vermek, fiziksel aktiviteleriniz varsa daha farklı neler yapabilirsiniz konularında yardımcı olmak" diye konuştu.

SANKO Üniversitesi Yaşam Rehberim Kulübü Kurucu Başkanı Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencisi Tuğçe Taşçı da, "Üniversitemizin ilk bilimsel kulübü olarak bu ilk etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz" sözleriyle başladığı konuşmasında kulüp hakkında bilgiler verdi.

Etkinliği düzenlemelerine destekleri için çok üniversite yönetimine teşekkür eden Taşçı, "Üniversitemizin desteğiyle obezite konusunda bir farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyor ve tüm ziyaretçilerimizi standımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Yaşam Rehberim Kulübü öğrencileri, konuşmaların ardından ziyaretçilere bilgilendirme yaptı.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3603 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim