• BIST 9105.26
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 22 °C

Orgazm süresini artırmak için 6 madde!

Orgazm süresini artırmak için 6 madde!
60 dakika boyunca orgazm olmak imkansız gibi görünebilir ama yapacaklarınızla bu süreyi uzatabilirsiniz..

İyi bir ilişki için eşlerin uyumu çok önemlidir. İki taraf da cinsel ilişkiden tatmin olabilmek için aynı oranda zevk almalıdır. Öncelikle psikologlar diyor ki orgazm olabilmek için tüm vücudun rahatlaması gerekiyor. Uzmanlar bu konuda rahatlamanın uzun bir orgazm süresi için çok önemli olduğunu söylüyor.

Erkeklerin, orgazm konusunda unuttukları şey; kadınlar orgazma ulaştıktan sonra da ilişkiden zevk alırlar bu nedenle erkeklerin bu süreyi olabildiğince uzun tutmaları, cinsel hayatlarının daha tatminkar olmasını sağlar.

Ortamı hazırlayın...
Öncelikle cinsel ilişki öncesinde eşinizi şımartın, iltifatlar edin ve rahatlamasını sağlayın. İsveçli bilimadamlarının yaptığı araştırmaya göre rahatlamanın kadını orgazma götüren en önemli etkenden biri olduğu söyleniyor. İlişkiden önce yapacaklarınızla kendini güzel, mutlu ve rahat hissetmesi çok önemli. Cinsel ilişkiden önce onun kendini cinsel ilişkiye hazırlaması için romantik bir müzik koyabilirsiniz.

İltifat edin...
Kadınlar çıplakken genelde vücutlarından utanırlar. Onun kendine güveninin yerine gelmesi için soyunduğu an ona iltifat edin.

Atmosfere ayak uydurun...
Etrafınızdaki sesleri dinleyin. Onun vücudunu hissedin ve orgazma ulaştığı sırada çıkardığı sesleri dinleyin. Bu esnada onu dudaklarından ve vücudundan öpün. Dokunulmasından hoşladındığı veya tahrik olduğu bir alan varsa işe oradan başlayabilirsiniz. Daha sonra yavaşça ellerinizi aşağı kaydırın. Sakın acele edip, onu paniğe sürüklemeyin.

Hayal edin...
İnsanların sahip olabileceği en güçlü cinsel organ hangisidir? Tabii ki de beyin. Düşünceleriniz, orgazm sürenizi uzatmanıza tahmin edemeyeceğiniz derecede katkı sağlayacaktır. Bulunduğunuz ortamdan çok olmak istediğiniz ortamı hayal edin.

Bir anda bırakın...
Sevişmeniz sırasında bir anda durun ve sonra yaptığınız şeyi yapmaya devam edin. Partneriniz kendinden geçene kadar bunu yapmaya devam edin.

Biraz vahşi olun...
Acının verdiği zevki bilir misiniz? Ama dozunda. Yavaşça saçından çekin, belki de tokat bile atabilirsiniz. Bu zevki ikiye katlayacaktır.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 11408 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim