• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 25 °C

Otel konforunda hastane

Otel konforunda hastane
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı devam eden Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ni gezerek inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Beş yıldızlı otel konforunda yapımı süren hastanede, 400 yataklı oda, 120 poliklinik odası, 12 ameliyathane, 90 yoğun bakım yatağı, 12 yataklı diyaliz ünitesi, kalp ve damar cerrahisi, nükleer tıp servisleri yer alacak. 11 katlı 5 blok bloktan oluşacak hastanede 682 araçlık otopark alanı bulunacak. 

Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve ilçe gençlik kolları başkanı Ertan Kara eşlik etti. Yaman ve beraberindekiler ziyarette öncelikle Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Hürcan Alpay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başhekim Alpay, önümüzdeki aylarda açılacak olan Fatih Devlet Hastanesi’nin açılmadan önce yeni açılacak ve tam donanımlı olması planlanan hastanenin eksiklikler yaşamaması ve personel eksikliğinin olmaması için bazı taleplerini Yaman’a iletirken, Yaman'da eksikliklerin kısa sürede giderilmesi için Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile görüşmeler yapacağını kaydetti.

BEŞ YILDIZLI OTEL 

Başhekim Alpay ayrıca hastane inşaatının iyi bir şekilde devam ettiği, yapılan hesaplamalar ile hastanenin Nisan ayı başında tam kapasite yeni binasında hizmet vermeye başlayacağının belirtti.
Daha sonra hep birlikte hastane inşaatını gezen Yaman ve beraberindekiler inşaat proje müdüründen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beş yıldızlı otel konforunda yapımı süren hastanede 56 bin metrekare inşaat alanına sahip. 400 yataklı, 120 poliklinik odası, 12 ameliyathane, 90 yoğun bakım yatağı, 12 yataklı diyaliz ünitesi, kalp ve damar cerrahisi, nüklüer tıp servislerinin yer alacağı 11 katlı 5 blok bloktan oluşacak, bünyesinde 682 araçlık otopark alanı bulunacak. 

İKİ ACİL GİRİŞİ YAPILACAK

Vatandaşa çok büyük kolaylık sağlayacak yeni uygulamalarında yer alacağı hastane içerisinde iki acil servisi girişi olacağı yürüyebilen acil hastalar ve yürüyemeyen acil hastalar için her şeyin düşünüldüğü belirtildi. Yaman, çalışmaların biran önce bitirilmesi ve belirtilen tarihte bitirilmesi için özerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduğunu belirterek, hastane inşaatı bitene kadar her ay hastaneyi ziyaret ederek çalışmaları yakından takip edeceğinin söyledi.

KAVŞAKTA İNCELEME YAPTI

Yaman, Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatını gezisinin ardından, daha sonra hastaneye giriş ve çıkışların yoğun olduğu özellikle ambulansların girip çıkmada sıkıntı yaşadığı belirtilen kavşakta da incelemelerde bulundu. Başhekim Alpay, kavşağın yeni halinin hastane giriş ve çıkışlarında ve özellikle de ambulansların geçişlerinde büyük sorun yarattığını söyleyerek kavşağın yeniden düzenlemesini istedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da kendisine kavşakla ilgili ciddi sorunlar iletildiğini belirterek, yetkililerle görüşeceklerini ve yeni düzenleme yapılmasını isteyeceklerini belirtti. 

 

Bu haber toplam 5441 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim