• BIST 9693.46
  • Altın 2511.705
  • Dolar 32.57
  • Euro 34.7682
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 18 °C

Özel İstanbul Hastanesi yatak kapasitesi’ni 186’ya yükseltti

Özel İstanbul Hastanesi yatak kapasitesi’ni 186’ya yükseltti
Van’da sağlık alanında yaptığı hizmetlerin yanı sıra istihdam ve ilin ekonomisine sağladığı katkıdan dolayı bölgede büyük bir potansiyele sahip olan Özel İstanbul Hastanesi, yatak kapasitesini de 186’ya yükseltti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özel İstanbul Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Çiçeksay, bölgedeki il ve ilçelerden yoğun bir şekilde hasta kabul ettiklerini belirterek, daha önce Ankara ve İstanbul gibi büyük merkezlere giden hastaların artık Özel İstanbul Hastanesi’nde tedavi olabildiğini söyledi. 2007 yılında 34 yatak ve 13 hekim kadrosu ile kurulan Özel İstanbul Hastanesi’nin bugünkü kapasitesi ile ciddi bir büyüme gerçekleştirdiğini vurgulayan Çiçeksay, “İlin büyümesine ve kalkınmasına ekonomik alanında büyük katkı sağlayan hastanemiz ayrıca 400 kişiye istihdam sağlıyor. 2011 yılının sonunda ek binanın bitmesi ile birlikte yatak kapasitesini 186’ya yükselttik. Bunun yanında özellikle 70 yatak kapasitesiyle yeni doğan yoğun bakım ünitemiz, 15 yatak kapasitesiyle çocuk yoğun bakım ünitemiz ve 28 yatak kapasiteli genel yoğun bakım ünitemiz ile yine Van’da bir ilk olma özelliği taşıyor” dedi.

2007 yılında “Önce Sağlık” felsefesiyle yola çıktıklarını ifade eden Çiçeksay, “Sağlıklı yaşamak, sağlık hizmetlerinden eşit derecede faydalanmak, herkesin en temel hakkıdır anlayışı ile tüm hastalarımıza eşit ve en üst seviyede sağlık hizmeti sunuyoruz’’ ifadelerini kullandı.

2013 yılının Ocak ayından itibaren hizmet vermeye başlayan onkoloji kliniği ile Doğu AnadoluBölgesi’nde hiçbir özel hastanede sunulmayan kanser tedavisi hizmeti sunduklarını dile getiren Çiçeksay, “Çevreye ve topluma duyarlı, kaliteden taviz vermeyen, ulaşılabilir, doğru, güvenli ve güler yüzlü sağlık hizmeti sunuyoruz. En üstün hizmet insana hizmettir inanç ve anlayışı doğrultusunda uzman doktor kadrolarımız, deneyimli sağlık, idari ve destek personelimiz, modern tıbbi cihazlarla donatılmış tam teşekküllü birimlerimiz ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hastalarımız ve yakınlarının yüzündeki gülümseme bu çalışmalarımızda bize en büyük destektir’’ şeklinde konuştu.

Özel İstanbul Hastanesi’nin Van’ın değil bölgenin de en büyük özel hastanesi olarak sağlık hizmetleri noktasında ağını genişlettiğini vurgulayan Çiçeksay, “Bölgenin üst seviyede ihtiyacı olan; fizik tedavi ve rehabilitasyon, beyin ve sinir cerrahi, nöroloji, cildiye, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, çocuk cerrahi, plastik cerrahi, gastroenteroloji, ruh sağlığı ve hastalıkları ve tıbbi onkoloji ile birlikte sadece Van’ın değil bölgenin de en büyük özel hastanesi olarak sağlık hizmetleri noktasında ağımızı genişletmiş olduk. Özel İstanbul Hastanesi olarak bugün Van’ın yanı sıra bölge il ve ilçelerine de kaliteli sağlık hizmeti sunmakta ve referans hastane olma yolunda önemli adımlar atmaya devam etmekteyiz’’ dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6007 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim