• BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 25 °C

Özel sektör hekimleri için yeni iletişim ağı

Özel sektör hekimleri için yeni iletişim ağı
İstanbul Tabip Odası mesleki, özlük ve demokratik hak kayıplarını engellemek ve daha güçlü bir mücadele vermek için özel sağlık sektöründe çalışan hekimler için yeni iletişim ağı kurdu.

İstanbul Tabip Odası mesleki, özlük ve demokratik hak kayıplarını engellemek ve daha güçlü bir mücadele vermek için özel sağlık sektöründe çalışan hekimler için yeni iletişim ağı kurdu.

İstanbul Tabip Odası Özel Hekimlik Komisyonu tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

" Değerli Meslektaşımız,

Özel sağlık sektöründe süregelen gelişmeler, son dönemde giderek artan yaptırımlar bu alanda çalışan biz hekimlere ve mesleğimizin bağımsız icrasına ciddi zararlar vermektedir.

Gelinen bu noktada mesleki, özlük ve demokratik hak kayıplarımız göz önüne alındığında; bizlerin meslek örgütümüz ile birlikte bugün daha güçlü bir mücadele verme gerekliliğimiz doğmuştur. Bu yolda atılacak en önemli adımlardan, var olan gereksinimlerden biri de duygu ve düşüncelerin ortaklaştırılması, paylaşılmasıdır.

Bu nedenle İstanbul Tabip Odası Özel Hekimlik Komisyonu olarak özel sağlık sektörünün tüm alanlarında serbest tabip olarak çalışan hekimlerin çalıştıkları alanlarla ilgili kendi düşüncelerini/yaşadıklarını ifade etmesini ve diğer hekimlerle paylaşabilmesini sağlamak amaçlı [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir ” isimli iletişim ağı oluşturulmuştur.

İletişim ağı etik değerler çerçevesinde mesleki temele dayalı düşüncelerin yazılmasına, tartışılmasına, bilgi ve belgelerin sunulmasına yöneliktir.

İletişim ağının amacına uygun olmayan kullanımı -yaşanan birçok deneyimin de gösterdiği üzere- gruba zarar vereceğinden bu konuda üyelerin gereken önemi ve hassasiyeti göstermesi gerekmektedir.

İletişim ağının etkin olabilmesi için katılım ve katkılarınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.


İstanbul Tabip Odası
Özel Hekimlik Komisyonu

 

Not : [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir iletişim grubuna katılım için lütfen iletişim bilgilerinizi (adınızı, soyadınızı, kayıtlı olduğunuz tabip odasını ve e-posta adresinizi) aşağıda belirtilen e-posta adreslerinden birine bildiriniz.

1.  [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir
2.  [email protected]  "

Bu haber toplam 4172 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim