• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 17 °C

Polis memuru 3 gün içinde öldü!

Polis memuru 3 gün içinde öldü!
Bel ağrısı şikayeti ile doktora giden 47 yaşındaki polis memuru 3 gün içerisinde hayatını kaybetti. Polis memuruna karaciğer ve böbrek yetmezi teşhisi konulmuştu.

Bir polis memuru bel ağrısı şikayeti ile hastaneye başvurdu. Polis memuru hasataneye başvurduktan sonra 3 gün içerisinde hayatını kaybetti. Polis memurunun bir anda yaşanan bu ölümüne şok olan ailesi sinir krizleri geçirdi. Polis memurunun kızı babasının tabutuna sarılarak feryat etti. Genç kızın feryadı adeta yürekleri dağladı.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 3 gün önce bel ağrısı şikayetiyle giden ve burada karaciğer ile böbrek yetmezliği teşhisi konan 47 yaşındaki polis memuru Ahmet Sağır yaşamını yitirdi. Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende, Sağır’ın 17 yaşındaki kızı Makbule Nur, "Ne olur babamın yüzünü bir kez daha göreyim" diye ağladı.

Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde 3 yıldır çalışan evli ve 4 çocuk babası Ahmet Sağır, 24 Kasım’da bel ağrısı şikayetiyle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitti. Burada doktorlar tarafından karaciğer ve böbrek yetmezliği teşhisi konulan Sağır, bu sabaha karşı yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze törenine, Ahmet Sağır’ın annesi Makbule Sağır, kızları Rabia, Makbule Nur, Merve ve Rümeysa ile Emniyet Müdür Yardımcıları, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.
Oğlunun cenazesinin nakil aracından indirildiğini gören anne Makbule Sağır, "Ahmet sesime gel. Ölme Ahmet’im, ben öleydim" diye ağladı. Törenden sonra babasının Türk bayrağı sarılı tabutuna sarılan kızı Makbule Nur ise "Ne olur onu bana gösterin. Babamın yüzünü bir kez daha göreyim” diyerek gözyaşı döktü. Ahmet Sağır’ın cenazesi, törenden sonra toprağa verilmek üzere Sivas’ın Gemerek İlçesi’ne götürüldü.

BEL AĞRISININ NEDENLERİ NELER

Uzmanlara göre bel ağrılarının pek çok şeyle ilişkisi var. Tamamen ortopedik nedenleri olabileceği gibi D vitamini eksikiğinden tutun da ciddi hastalıklara kadar birçok nedeni olabilir. Yaş ilerledikçe bu ağrılarla karşılaşma ihtimali artıyor. Bel ağrılarının en yoğun görüldüğü yaş grubu 20–40 yaş dilimi. Bu dönemde vücudun daha hareketli olması, bel kemiklerinin ve arasındaki disklerin yavaş yavaş yıpranmaya başlaması önemli bir faktör. Cinsiyetin de etkisi var. Erkekler bel ağrısı sorunuyla daha sık karşılaşıyorlar.

Bel ağrılarına yol açan bazı hastalıklar (örneğin Ankilozan Spandilit-Bambu hastalığı) erkeklerde daha sık görülürken, diğer bazılarına (örneğin osteoporoz-kemik yoğunluğu ve gücünün azalmasına) kadınlarda daha çok rastlanıyor. Yaptığınız işin ve beden yapınızın da önemi var.

Bazı mesleklerde bel ağrısına yakalanma sıklığı daha yüksek. Masa başında oturanlar, bilgisayar kullananlar, iş yaparken ağır fiziksel çabalar göstermek zorunda kalanlar, ağır kaldıranlar, itme-çekme gibi kuvvetle başarılabilen hareketlerik sık yapmak zorunda olanlar, yük taşıyanlar, özellikle yük taşırken sırtını sık sık eğmek veya bükmek zorunda kalanlar, sırt ve bel ağrılarıyla daha sık karşılaşıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3189 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim