• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 15 °C

Ruhunuza göre meyveler ve sebzeler!

Ruhunuza göre meyveler ve sebzeler!
Meyvelerin şifa dolu seslerini dinlemeye ve onların ruhlarını anlamaya ne dersiniz? Aslında her meyve size, ruhunuza ve bedeninize bir şeyler fısıldıyor ...

Meyvelerin şifa dolu seslerini dinlemeye ve onların ruhlarını anlamaya ne dersiniz? Aslında her meyve size, ruhunuza ve bedeninize bir şeyler fısıldıyor. Biz ELMAELMA olarak onlara kulak verdik ve her ruh halinin bir meyvesi olduğuna karar verdik.

Haydi siz de kulak verin!

Dut

Mevsiminde bulduğunuzda kaçırmayın. Hem dişlere iyi geliyor, hem de içindeki çakıl asidi sayesinde saçları, tırnakları ve dokuları güçlendiriyor. Adet sancılarınız yoğunsa avuç dolusu dut yiyebilirsiniz.

Erik

Kronik bağırsak tıkanmalarına ve hemoroit rahatsızlığına birebir. İçindeki maddeler vücudumuzdaki zehirli maddelerin atılmasına yardımcı oluyor. Erikte tuz oranı düşük olduğu için doktorlar kan dolaşımı, böbrek, karaciğer ve romatizma hastalarına öneriyor. Bağırsak sorunu olanlar geceden beş adet kurutulmuş eriği, su ve limon suyunun içinde yumuşamaya bıraksın, sabah da yesin.

Armut

Vücudun asit dengesini korur, mutluluk verir ve tatsız durumlar karşısında olumlu düşünmenizi sağlar. Tıpkı çikolata yediğinizde olduğu gibi, armut yediğinizde de mutlu olursunuz. İçeriğindeki çakıl ve fosfor asidi sayesinde hem beyniniz, hem de sinirlerini için idealdir. Armut ödem oluşumunu engellemeye yardımcı olur ve kan basıncını düşürür.

 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 8547 defa okunmuştur
Haberin Devamı  1 2 3 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim