• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 22 °C

Ruslar da büyük göğüs istiyor!

Ruslar da büyük göğüs istiyor!
Göğüs büyütmek için istenen silikonlarda siparişler arttı... En çok tercih edilen estetik operasyonlardan biri de şüphesiz göğüs operasyonları...

En çok tercih edilen estetik operasyonlardan biri de şüphesiz göğüs operasyonları. Özellikle de yaz dönemi gelirken pek çok kadını bikini derdi sarmışken göğüslerin de düzeltilmesi gerektiği akıllara geliyor. Göğüs ameliyatlarıyla ilgili ilginç bir tespit yapıldı. Bu tespit, göğüs büyütmede kullanılan silikon üretim fabrikalarını görmek için Fransa’ya giden Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu'dan geldi.

Op. Dr. Aydoğdu, ziyaret sonrası bu konuda açıklama yaptı.

Açıklamasında “Türkiye’de en sık yapılan ameliyatlardan biri olan göğüs büyütme estetiğinde kullandığımız silikonların nasıl üretildiği, hangi şartlarda üretildiği ile ilgili bir araştırma yapmak için gittiğim laboratuarlardaki gördüklerim muhteşemdi. Silikonlara yapılan dayanıklılık testleri, devamlı araştırma ve yeni buluşlar için yapılan çalışmalar, steriliteye gösterilen özen; bir cerrah olmamın dışında bir kadın olarak da beni mutlu etti” dedi.

Op.Dr.Aydoğdu “ Laboratuar ortamındaki çalışmalar, hep daha iyisi için ve kadınları daha mutlu etmek için yapılan yeniliklerdi. Çünkü günümüzde silikon ameliyatları gittikçe artmaktadır. Ve bu silikonların üretildiği ortamı yerinde görmek heyecan vericiydi” diye belirtti.

Op.Dr.Eser Aydoğdu, "Silikon laboratuarlarında Üretim ve Satış Müdürü ile yaptığım görüşmede son zamanlarda Türkiye’den verilen silikon siparişlerinde ölçülerin gittikçe arttığını, talebin daha çok büyük silikon yönünde olduğuna dair bilgiler öğrendim. Ayrıca en çok büyük göğüs silikonu talebinin olduğu ülkelerin de Brezilya ve Rusya olduğunu belirtti" diye açıklama yaptı.

Son olarak Dr. Aydoğdu, "Yazın gelmesiyle birlikte göğüs estetiğinde artış olmaktadır. Çünkü her kadın geçen yıllarla rağmen göğüslerinin dik ve güzel görünmesini ister" dedi.
 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3801 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim