• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 9 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

Sağlık Bakanı, özel hastanede kalp ameliyatı oldu

Sağlık Bakanı, özel hastanede kalp ameliyatı oldu
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde kontrol amaçlı yapılan anjiyonun ardından ileri tetkik için İstanbul’a sevk edilen Sağlık Bakanı İzbul, özel bir hastanede kalp ameliyatı oldu.

Sağlık Bakanlığı, ileri tetkik için yurt dışına sevk edilen Sağlık Bakanı Salih İzbul’a geçtiğimiz sabah kalp ameliyatı gerçekleştirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanı İzbul’a, İstanbul’da ilgili uzmanlarca yapılan ileri tetkiklerden sonra, kalp ameliyatı yapılması kararının verildiği belirtildi.
Sağlık Bakanı Salih İzbul’a geçtiğimiz gün sabah yapılan kalp ameliyatının son derece başarılı geçtiğinin altı çizilen açıklamada, İzbul’un, genel sağlık durumunun da iyi olduğu ifade edildi.

Dün sabah yapılan açıklamada, Bakan İzbul’un yoğun bakım ünitesinde müşahede altında bulunduğu ancak, dün yoğun bakım ünitesinden çıkarılmasının planlandığı da kaydedildi.

Sağlık Bakanı Salih İzbul’un geçtiğimiz hafta Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde kontrol amaçlı anjiyo olduğu ve saptanan bazı noktalardan sonra, hastane hekimlerince ileri tetkik için yurt dışına sevk edilmesi kararının üretildiği anımsatılan bakanlık açıklamasında, Bakan İzbul’un sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin, kamuoyuyla paylaşılmaya devam edileceğine vurgu yapıldı.

Gardiyanoğlu: Sağlık Bakanımız sağlığına kavuşana kadar, ülkemiz sağlıksız kalmasın

Kıbrıs Türk Serbest Çalışan Hekimler Birliği (KTSÇHB), Sağlık Bakanı Dr. Salih İzbul’a “geçmiş olsun” mesajı gönderdi ve Bakan İzbul sağlığına kavuşana kadar ülkenin sağlıksız kalmamasını diledi.

Birlik Başkanı Dr. Remzi Gardiyanoğlu açıklamasında, geçtiğimiz gün Türkiye’de özel bir hastanede, by-pass ameliyatı olan Sağlık Bakanı Salih İzbul’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Sürekli gülümseyen yüzü ile kendilerini tekrar aralarında görmek isteğiyle acil şifalar dileriz” dedi.
Sağlık Bakanı İzbul’un iyileşme süreci boyunca görevi başında bulunamamasının, hükümetin hedeflediği sağlık reformunda ve bu yolda izleyeceği reform paketinde de aksaklığa neden olmamasını umut ettiklerini dile getiren Gardiyanoğlu, şunları belirtti:

“Sağlık Bakanlığı kurumunun da, devamlılığı olan bir devlet kurumlarından biri olduğunu sayın sağlık bakanlığı yetkililerine hatırlatarak, başta devam etmekte olan hukuk süreci ve sağlıkta vaat edilen hedeflerin yakından takipçisi olacağımızı tüm kamuoyu ile paylaşırız. Sağlık bakanımız sağlığına kavuşana kadar, ülkemizin sağlıksız kalmaması dileğiyle…”

Kıbrıs Gazetesi

Bu haber toplam 2897 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim