• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 20 °C

Sağlık Bakanı Recep Akdağ: Çok ağır yaralılar var

Sağlık Bakanı Recep Akdağ: Çok ağır yaralılar var
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, darbe girişimi sırasında yaşanan olaylar sonrası çok ağır yaralılar olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı. Akdağ, darbe girişimi sırasında yaşanan olaylarda çok ağır yaralılar olduğunu söyledi.

Bakan Akdağ'ın açıklamalarından satır başları;

Çok ağır yaralılar var. Dünyanın hangi ülkesinde böylesine bir ağır, hunharca saldırıya karşı o ülkenin insanları böyle bir kahramanlık gösterebilir.

Bu bizim millet olarak asil karakterimizi de ortaya çıkardı. Medyanın yüzde 98'i büyük bir irade gösterdi. Demokrasi nöbeti ne kadar gerekirse o kadar devam edecek. Bu tehdidin tamamen kalktığına kanaat getirdiğimiz gün meydanlardan çekiliriz. Bu bastırıldı ve kontrol altında ama bunlar o kadar çılgın oldukları için ne yapacaklarını kestirmek kolay değil. Sonuna kadar uyanık olmalıyız.

"KENDİLERİNİ ÇOK İYİ SAKLADILAR"

Bu yapıdakiler kendilerini çok iyi sakladılar. Yaşantısını, tarzını, herşeyini yıllarca değiştirerek yoluna devam eden insanlar var. Askeriyeye öğrenci alma usülleri daha katı kurallar içeriyor. Bunlar sadece askeriyede yapmadılar ki bunu. Bu ilginç bir tarz. Sınav yapılan yerleri ele geçirip orada herkesin hakkına girip istedikleri kişileri yerleştirdiler. 

"BUNLAR DAİŞ VE PKK'DAN DAHA CANİ BİR TERÖR ÖRGÜTÜ"

MGK, bunların bir terör örgütü olduğunu ifade etti ama birçok insan 'bunlar bir örgüt olabilir ama neden terör örgütü diyorsunuz?' dedi. Herkesten daha fazla bunların terör örgütü olduğunu Cumhurbaşkanımız ifade etti. Bunlar DAİŞ ve PKK'dan daha cani bir terör örgütü. Bunlar sivillerin üzerine ateş ediyorlar. 

Milletin bu husustaki hak arayışının idam arayışı olduğuna çok şahit oldum. Bugün Türkiye'de bir anket yapılsa idam gelsin diyenlerin sayısı kaç olur tahmin etmek zor olur ama Türk milletinin çoğunun isteği olacağını düşünüyorum. Mecliste bu gündeme gelecek, bakalım ne olacak... Teknik olarak bu hangi evrede bilmiyorum ama halkımızın bu talebi göz ardı edilemez.

Paralel unsurların içinde olduğu bir Türk ordusu, bunların içinde olmadığı bir Türk ordusundan çok zayıftır. Bunlar bir hainler güruhu. Kendi içimizdeki bu hainlerin terör örgütleriyle mücadele etmek yerine muhtemelen terör örgütleriyle işbirliği yapmışlardır.

Kaynak: Ajans Haber

Bu haber toplam 3574 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim