• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 23 °C

Sağlık Bakanlığında nöbet değişimi yapıldı

Sağlık Bakanlığında nöbet değişimi yapıldı
Prof. Dr. Recep Akdağ, bugün yapılan devir teslim töreniyle görevini Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na devretti.

Eski Bakanımız Recep Akdağ, bütün mesai arkadaşlarına ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ise “İlk duam olarak Rabbim bana da onun gibi onurlu bir görev vermeyi nasip etsin” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan eski Bakanımız Recep Akdağ, “Büyük bir onurla taşıdım bayrağı gönül rahatlığıyla değerli kardeşim Mehmet Müezzinoğlu’na teslim ediyorum” diye konuştu. Akdağ konuşmasında şunları söyledi:

Görev yaptığım süre içinde yanımızda, olan sağlık dönüşüm programını kararlılıkla destekleyen saygıdeğer Başbakanımıza ve kabinedeki arkadaşlarıma milletim adına teşekkür ediyorum. Takdirle karşılanan uygulamalarımızın bir sırrı var. Bütün hizmetlerin temelinde insana hizmet sevdası var. Bu vizyon bu büyük dönüşümleri gerçekleştirmiş durumda. İnsanımızın yüzünü güldürmek istedik. Bunu başta sağlık olmak üzere pek çok alanda da başardığımıza inanıyorum. Üstümüze düşlen görevleri bundan böyle de yapmaya devam edeceğiz. Bütün sağlık çalışanları ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte çalıştığım kardeşlerimden haklarını helal etmelerini istiyorum, ben de helal ediyorum. Milletimizin hayır duasını almak en büyük ödüldür. Bizi milletimize mahcup etmediği için Allah’a hamd ediyorum. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı döneminden beri büyük bir başarı gösteren, kabiliyetlerini bildiğim değerli bakanımız Müezzinoğlu’na da muvaffakiyetler diliyorum."

dvvv.jpg

Bakan Müezzinoğlu: “Gelinen noktayı daha ileriye taşıyacağız”

Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu da “Bugün AK Parti hükümetinin Sağlık Bakanlığı'nda görev devrini Sayın Bakan'dan alıyor olmaktan mutluluk duyuyorum.” Diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

"Rabbim bana da onun gibi onurlu bir görev vermeyi nasip etsin diye temenni ediyorum ilk duam olarak. Sayın Bakan hayal edemediğimiz dönüşümlere imza attı.

Gün gelecek bu mikrofondan onun yerine konuşurken Rabbim bana da onun gibi onurlu ve başarılı şekilde görevi teslim etmeyi nasip etsin. Sayın Bakan görevi süresince hayal edemeyeceğimiz dönüşümlere imza attı. Biz de gelinen noktayı daha ileriye sağlıklı şekilde taşımayı istiyoruz. Sağlıklı yürüyen bir yapının belki şoför mahallinde bir değişim. Bu sağlıklı yürüyüşün devam etmesini sağlayacağımız bir süreç olacaktır. Ben siyasete girdiğim günden beri kendim için bir duam var. Ülkem ve milletim adına üstlendiğim sorumlulukların hakkını da hesabını da vermeyi Rabbim bana nasip etsin."

Devir teslim töreninin ardından karşılıklı hediyeler verildi. Yeni Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ’ı uğurlayarak yeni görevine başladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2975 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim