• BIST 9814.19
  • Altın 2494.399
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.4531
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 28 °C

"Sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek için planlamalar yapıyoruz"

"Sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek için planlamalar yapıyoruz"
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Türkiye'nin her noktasında sağlık hizmetlerinin hem standartlarını hem de kalitesini yükseltmek için planlamalar yapıyoruz"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin her noktasında, sağlık hizmetlerinin hem standartlarını hem de kalitesini yükseltmek için planlamalar yaptıklarını söyledi. 

Müezzinoğlu, yapımı devam Edirne Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Burada yetkililerden bilgi alan Müezinoğlu, hastane inşaatında çalışan işçilerle sohbet etti.

Hastanenin en kısa sürede hizmete açılacağını belirten Müezzinoğlu, ''Türkiye genelinde sağlık hizmetleri sunumunun adil ve hakkaniyetli dağılımını sağlamak istiyoruz. O nedenle kamu, üniversite ve özel sektörün bütün dinamiklerinden istifade etmek istiyoruz. Türkiye'nin her noktasında sağlık hizmetlerinin hem standartlarını hem de kalitesini yükseltmek için planlamalar yapıyoruz'' dedi.

Bir gazetecinin, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça, Türkiye'de farklı olaylar olmaya başladı, bir yerlerden baskı mı var acaba" sorusu üzerine, Türkiye'nin çok büyük bir ülke olduğunu söyledi.

Türk milletinin tarihi geçmişinde dünyaya medeniyet sunduğunu ifade eden Müezzinoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu ülkenin, bu milletin çok daha güçlü olmasını istemeyenler, dün de olmuştur, yarında olacak. Biz 150 yıldır bu mücadeleyi veren ülkeyiz. Bu millet ve bu ülkeyle uzun süreden beri uğraşanlar var ama biz milletçe birlik ve beraberlik içinde sağduyu ile bu ülkeyi ve bu milleti, Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki hedefe taşıyacağız. Bundan rahatsız olanlarla da mücadeleye devam edeceğiz."

Müezzinoğlu daha sonra Edirne ile Karaağaç Mahallesi'ni birbirine bağlayan tarihi Tunca ve Meriç köprülerine alternatif olarak yapılan köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

Köprü inşaatında çalışan işçilerle görüşen Müezzinoğlu, yetkililerden köprünün yapımıyla ilgili teknik bilgi aldı.

Emniyet Müdürü Baştuğ'a başsağlığı diledi

Bakan Müezzinoğlu, Vali Dursun Ali Şahin ile Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'u makamında ziyaret etti.

Polis memurunun şehit edilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Müezzinoğlu, Baştuğ'dan, şehidin ailesi hakkında bilgi aldı. 

Müezzinoğlu, ''Allah tekrarından korusun. Şehit polisimizin tüm ailesine Allah sabır versin. Başımız sağ olsun'' diye konuştu. 

Bu haber toplam 2462 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim