• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 17 °C

Sağlık Sektörüne İletişim Gücü Desteği

Sağlık Sektörüne İletişim Gücü Desteği
Sağlık kuruluşlarına yönelik halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim alanında danışmanlık hizmeti veren AKkariyer Danışmanlık Hizmetleri, vermiş olduğu hizmetle hastanelerde; hasta memnuniyetini arttırma, hasta sadakatini sağlama, yeni açılacak hastanelere

Sağlık kuruluşlarına yönelik halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim alanında danışmanlık hizmeti veren AKkariyer Danışmanlık Hizmetleri, vermiş olduğu hizmetle hastanelerde; hasta memnuniyetini arttırma, hasta sadakatini sağlama, yeni açılacak hastanelere hasta profili oluşturmaya yönelik tanıtım çalışmaları, var olan hastanelerin hasta portföyünü arttırmaya yönelik çalışmalar, kurumsal pazarlama çalışmaları, kurumsal kimlik oluşturma, marka yönetimi ve sosyal sorumluluk projeleri oluşturma konularında destek sağlıyor.

Mevcut 400 ve yeni açılacak olan 218 özel hastanenin yanı sıra 1845 adet özel tıp merkezi, poliklinik ve dal merkezi bulunuyor. Açılacak olan 218 hastane ile birlikte mevcut rekabet ortamına yeni rakipler de katılacak ve pazarın yaklaşık iki katına ulaşması bekleniyor. Sağlık kuruluşlarının bu büyüyen pazardan daha fazla pay alabilmek için kurumsal pazarlama ve halkla ilişkiler faaliyetlerini bilinçli düzeyde yönetmesi gerekecek. Bu bağlamda sağlık kuruluşlarında yetişmiş kurumsal pazarlama ve halkla ilişkiler yöneticisi ihtiyacı artacak.
 
AKkariyer Danışmanlık Hizmetleri de bu ihtiyacı karşılamaya yönelik olarak hem bireylerin kendilerini geliştirmesi için hem de sağlık işletmecilerinin kendileri ya da çalışanları halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim danışmanlık hizmeti alarak hasta portföylerini arttırma, kuruma prestij kazandırma ve hasta sayısını artırma çalışmaların başlamasını sağlayabiliyor.
Ekonomik sıkıntı döneminde beraber, yakın vadede geleceğe destek olmak amacıyla sağlık işletmecilerine hızla değer katacak olan bu önemli oluşum, yakın zaman içerisinde sağlık işletmelerinin bir an önce alması gereken aksiyon planları arasında yer alıyor.
 
Verdiği eğitimlerin sonucunda sağlık kuruluşlarına profesyonel eleman ve yönetici yetiştiren AKkariyer, ayrıca bu kuruluşlara danışmanlık hizmeti de veriyor.
 
İletişim dünyasına bir pencere de sağlık sektöründen açılıyor…
 
Lisans ve lisansüstü eğitim alan kişilere yönelik düzenlenen, özel sağlık sektöründen pazarlama ve halkla ilişkiler yöneticilerinin de katılacağı 72 saatlik yeni eğitim programı 30 Nisan’da başlıyor. Katılımcıların eğitim sonrasında sertifikalarını alacağı Marmara Üniversitesi’nin Haydarpaşa kampüsünde, 20 kişilik kontenjanla, hafta içi ve haftasonu programlarıyla verilecek.
Bu haber toplam 2339 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim