• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 20 °C

Sahte binbaşıya aşık oldu, başına gelmeyen kalmadı

Sahte binbaşıya aşık oldu, başına gelmeyen kalmadı
Bursa'da bir bankada çalışan 39 yaşındaki Şule N., internette tanışıp aşık olduğu sahte binbaşı tarafından dolandırıldı. Kadının, 'binbaşının kuzeni' sanarak elden para verdiği kişi, dolandırıcının kendisi çıktı!

 

Bursa'da bir bankada çalışan 39 yaşındaki Şule N., internette tanışıp aşık olduğu sahte binbaşı tarafından dolandırıldı. Kadının, 'binbaşının kuzeni' sanarak elden para verdiği kişi, dolandırıcının kendisi çıktı! Gözaltına alınan zanlı, 'Parayı zorla almadık ya' diye pişkin pişkin savunma yaptı

Bursa'da 22 yıldır bir bankada çalışan Şule N., 6 yıl önce eşinden boşandı. 1 çocuk annesi kadın, geçen yıl Aralık ayında İnternette 'kelime oyunu' oynarken, adının Kenan Çelebi olduğunu ve binbaşı rütbesiyle Uludere'de görev yaptığını söyleyen bir kişiyle tanıştı.

İnternet üzerinden binbaşı üniformalı fotoğrafını da gönderen şüpheliyle cep telefonundan görüşmeler yapmaya başlayan Şule N. ona aşık oldu.

'ÇATIŞMADAYIM, FATURAMI SEN ÖDER MİSİN?'

Bir süre sonra da Şule N.'nin ifadesine göre, evlilik planları yapmaya başladılar. Şule N.'nin güvenini kazanan sahte binbaşı, bir defasında Şule N.'ye çatışmada olduğunu, bu nedenle cep telefonunun faturasını ödeyemediğini, telefonu kapanırsa görüşmelerinin de mümkün olamayacağını anlattı. Bunun üzerine Şule N. 5 ay boyunca sahte binbaşının telefon faturalarını ödedi.

'SENİ KISKANIYORUM, ÇALIŞMANI İSTEMİYORUM'

Aynı kişiye sözde kuzeni aracılığıyla bir cep telefonu ve belirli aralıklarla çeşitli miktarlarda para da gönderen Şule N., bir telefon görüşmesinde "Seni çalıştığın bankadaki insanlardan kıskanıyorum. Çalışmanı istemiyorum" diyen sahte binbaşıya aşkını kanıtlamak için bankadaki işinden de istifa etti.

MEĞERSE PARAYI ELDEN TESLİM ETTİĞİ KİŞİYMİŞ!

Ancak son günlerde görüşmelerin azalması üzerine sözde binbaşının cep telefonunun numarasını sorgulatan genç kadın, "Binbaşının kuzeniyim" deyip kendisinden paraları elden alan Fatih Ö.'ye ait olduğunu tespit etti.

'PARAYI ZORLA ALMADIM YA' SAVUNMASI!

Şule N.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Fatih Ö., parayı zorla almadığını söyledi. 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan adliyeye çıkartılan şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Genç kadın Fatih Ö.'den davacı oldu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2651 defa okunmuştur
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim