• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 25 °C

Sakarya Kamu Hastaneleri’ne 100 hemşire ataması yapıldı

Sakarya Kamu Hastaneleri’ne 100 hemşire ataması yapıldı
Sakarya Kamu Hastaneleri’ne ataması gerçekleşen 100 hemşire, atama işlemlerinin tamamlanmasının ardından önümüzdeki haftalarda iş başı yapacak.

Hemşireler, ihtiyaç olan alanlarda değerlendirilmekle birlikte öncelik yoğun bakım ve acil servislerine verilecek. Hemşire atamalarının yanı sıra farklı alanlarda da atama gerçekleşecek.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı başhekimler, Genel Sekreter Sağlam’ın başkanlığında toplandı. Aylık yapılan değerlendirme toplantısına Genel Sekreter Doç.Dr. Hasan Salih Sağlam’a Tıbbı Hizmetler Başkanı Prof.Dr. Yusuf Yürümez, İdari Hizmetler Başkanı Uzm.Dr. Hacı Ali Kahya, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Necati Çolak ve uzmanlar da eşlik etti.

Kamu Hastanelerinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda vatandaşlara verilen sağlık hizmetlerindeki iyileştirmelere yenilerin de ekleneceği belirtildi. Genel Sekreter Hasan Sağlam, hekim ve hemşirelerin nöbet sistemlerinde revizyona gidildiğini açıkladığı toplantıda, çalışmanın tamamlanmasıyla sağlık personelinin daha verimli hizmet sunabileceğini söyledi. Genel Sekreter Sağlam, önceki aylarda uzman doktor atamalarıyla güçlendirilen sağlık hizmetlerine hemşire desteğinin de geleceğini müjdelediği konuşmasında “ Ataması gerçekleşen hemşirelerimizle sağlık hizmetlerimiz daha da güçlenecek, özellikle hizmete açtığımız yeni yoğun bakım ünitelerinde ve acil servislerimizde değerlendireceğimiz hemşirelerimiz yakın zamanda görevlerine başlayacak, hemşirelerimize ve şehrimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı. Sağlam, Hemşirelerle birlikte bir fizyoterapist, bir anestesi teknisyeni, bir psikolog, bir diyetisyen ve 6 röntgen teknisyeninin de göreve başlayacağını belirtti.

KOCAALİ’YE YENİ BAŞHEKİM

Toplantıda sağlıktaki hizmet kalitesiyle birlikte çalışan memnuniyetinin de önemine değinilerek güvenliğinden, sekreterine, temizlik personelinden teknik personeline, hemşire ve hekimlere kadar tüm sağlık çalışanlarının fedakarca çalıştığına vurgu yapıldı. Çalışmaların daha da verimli yansıması için başhekimlerin hasta memnuniyetiyle birlikte personel memnuniyeti konusunda da hassasiyetle durulması gerektiğine dikkat çeken Genel Sekreter Sağlam, “dayanışma içerisinde, büyük bir aile olma bilinciyle hareket etmeliyiz” dedi. Kocaali İlçe Hastanesi’ne ataması gerçekleşen yeni başhekimi de tanıtan Sağlam, Başhekim Dr. Selman Alikılıç’a çalışmalarında başarılar dileyerek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4846 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim