• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 21 °C

Şanlıurfa-Samsun-Denizli şehir hastaneleri ön yeterlilik (Düzeltme) ilanları

Şanlıurfa-Samsun-Denizli şehir hastaneleri ön yeterlilik (Düzeltme) ilanları
Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı tarafından Şanlıurfa-Samsun-Denizli şehir hastaneleri ön yeterlilik (Düzeltme) ilanları Resmî Gazete'de yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığından:

 

ŞANLIURFA SAĞLIK YERLEŞKESİ
YAPIM İŞLERİ ile ÜRÜN ve HİZMETLERİNİN TEMİN EDİLMESİ İŞİ
ÖNYETERLİK DÜZELTME İLANI

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı (buradan başlayarak "İdare" olarak adlandırılacaktır.) tarafından Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşi ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi (buradan başlayarak “Proje” olarak adlandırılacaktır.), 6428 sayılı Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması ile 6527 sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunlarına dayalı “ Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınmasına İlişkin Uygulama Yönetmeliği” (buradan başlayarak “Yönetmelik” olarak adlandırılacaktır.) doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Proje; 08.09.1983 tarihli 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 04.01.2002 tarihli 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında değildir. İhalede, Yönetmeliğin 18. maddesi içeriğinde belli istekliler arasında ihale yöntemi uygulanacaktır. Önyeterlikdeğerlendirmesine ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1. Proje Şanlıurfa İli Merkezinde yapılacaktır. Proje; 520 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 600 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk, 200 yataklı Kalp Damar, 200 yataklı Onkoloji, 100 yataklı Rehabilitasyon ve 80 yataklı Psikiyatri Hastanesi olmak üzere toplam 1.700 yataklı Sağlık Yerleşkesi yatırımını kapsamaktadır. Yüklenici; projenin finansmanını, uygulama projesini, tasarımını, inşaatını, medikal cihazlar ile diğer donanımlarını ve tesis için gerekli mefruşatı sağlayacaktır. Yüklenici; ayrıca tesislerin bakım ve onarımını, görüntüleme, laboratuvar ve diğer tıbbi destek hizmetleri ile bilgi işlem, sterilizasyon, çamaşır, temizlik, güvenlik ve yemek gibi destek hizmetlerinin sunumunu ve sağlık hizmetleriyle uyumlu olarak Bakanlık onayı alacak ticari alanların yapım ve işletilmesini üstlenecektir. Kamu Özel İşbirliği ile gerçekleştirilecek olan Proje’nin yapım dönemi 3 yıl; çeşitli nedenlerden yapım için uzatma verilirse ençok 4 yıl; işletme dönemi de 25 yıl olmak üzere sözleşme süresi toplam 28 yıl; yapım süresinde uzatma verilmişse ençok 29 yıldır.

2. Önyeterlik değerlendirmesi, başvuru koşullarını karşılayan yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. İhaleye katılamayacak olanlar Yönetmeliğin 15. maddesinde, ihale dışı bırakılacak olanlar 10. maddesinin dördüncü fıkrasında belirtilmektedir. İş ortaklıkları önyeterlikbaşvurusunda bulunabilir, ancak konsorsiyumlar bulunamaz.

3. Önyeterlik başvurusunda isteklilerin mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret/sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası belgesini,önyeterlik başvurusu yapmaya yetkili olduğunu gösteren imza sirküleri/beyannamesini ya da eşdeğer belgeler ile önyeterlik şartnamesine ekli formları sunması gerekmektedir.

4. Ekonomik ve mali yeterlik ölçütleri: İsteklilerin,

(a) Önyeterlik ilanının yayınlandığı yıldan önceki son iki ya da üç yıllık ortalama cirolarının ya da net satışlarının 150.000.000 USD (Amerikan Doları)’ndan, özkaynaklar toplamının 35.000.000 USD (Amerikan Doları)’ndan düşük olmaması,

(b) Önyeterlik ilanının yayınlandığı yıldan önceki son iki ya da üç yıllık dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar oranının enaz 1,00;özkaynaklar/toplam aktif oranının enaz 0,30 ve kısa vadeli banka borçları/özkaynaklar oranının ençok 0,30 olması,

(c) Önyeterlik ilanının yayınlandığı yıldan önceki son iki ya da üç yıllık döneme ilişkin olarak bağımsız denetim firmaları ya da yeminli mali müşavirlerce onaylanmış mali çizelgeler ile yeminli mali müşavir görüşlerini sunması,

(ç) Bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ve üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatları toplamının 80.000.000 USD (Amerikan Doları)’ndan az olmaması biçimindedir.

İş ortaklığı oluşturarak önyeterlik başvurusunda bulunan Adaylar (a) maddesini pilot firmanın tek başına sözkonusu rakamların en az yarısını sağlayarak tüm ortakların toplamı ile, (ç) fıkrasında belirtilen ölçütleri tüm ortakların toplamı ile karşılaması yeterlidir. (b) maddesini ise yalnızca pilot firmanın sağlaması yeterlidir.

5. Mesleki ve teknik yeterlik ölçütleri: İsteklilerin,

(a) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son onbeş yıl içinde en az 200 yataklı olan bir hastane yapım işinin tamamını veya en az % 80 oranında tamamlamış olması,

(b) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son beş yıl içinde en az 200 yataklı olan bir hastanenin hastane bilgi yönetim sistemini tamamen oluşturmuş olması veya en az bir yıllık süre boyunca işletimini sağlamış olması,

(c) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son beş yıl içinde hastane veya sağlık kuruluşlarına yıllık ortalama en az 1.000.000 TL (Türk Lirası) tutarında görüntüleme hizmeti vermiş olması,

(ç) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son beş yıl içinde hastane veya sağlık kuruluşlarına, yıllık ortalama en az 1.500.000 TL (Türk Lirası) tutarında laboratuvar hizmeti vermiş olması biçimindedir.

İş ortaklıkları bu ölçütleri birlikte karşılayabilir. İstekliler bu ölçütleri ayrıca altyükleniciler aracılığıyla da karşılayabilir. Bu durumda Adaylar, önyeterlik başvurularında mesleki ve teknik yeterliklerin hangi iş ortakları ya da altyüklenicilerce karşılandığına ilişkin çizelgeyi sunmaları gerekmektedir. Altyükleniciye yaptırılması düşünülen işler için altyüklenici çalıştırma taahhütnamesi de verilebilir. İsteklilerin ayrıca ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve 14001 Çevre Yönetim Belgesi sunması gerekmektedir.

6. Önyeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği saptanan tüm adaylara gerekli bildirim yapılacaktır.

7.  Önyeterlik dokümanı İdare’ nin T.C. Sağlık Bakanlığı Ek Binası Ziya Gökalp Cad. No: 40 Kat: 6 Kızılay/ANKARA adresinde görülebilir ve Sağlık Kurumları Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğüne ait Halk Bankası Kurumsal Şube TR890001200945200044000004 hesap numarasına 5.000 TL (Türk Lirası) yatırıldıktan sonra İdare’ nin adresinde önyeterlik ihale belgeleri alınabilir. Önyeterliğe başvuracak olanların önyeterlik belgelerini satın almaları zorunludur.

8. Önyeterlik başvuruları 16.12.2014 günü saat 15:00’e kadar İdare’nin T.C. Sağlık Bakanlığı Ek Binası Ziya Gökalp Cad. No: 40 Kat: 6 Kızılay/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta ile de gönderilebilir. Postadaki gecikmelerden İdare sorumlu değildir.

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu içeriğinde değildir.

Bu ilanın Türkçe ve İngilizce metinleri arasında olabilecek uyuşmazlık durumunda Türkçe metin geçerli olacaktır.

9964/1/1-1

—————

 

SAMSUN SAĞLIK YERLEŞKESİ
YAPIM İŞLERİ ile ÜRÜN ve HİZMETLERİNİN TEMİN EDİLMESİ İŞİ
ÖNYETERLİK DÜZELTME İLANI

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı (buradan başlayarak “ İdare” olarak adlandırılacaktır.) tarafından Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Samsun Sağlık Yerleşkesi Yapım İşi ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi (buradan başlayarak “Proje” olarak adlandırılacaktır.), 6428 sayılı Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması ile 6527 sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunlarına dayalı “ Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınmasına İlişkin Uygulama Yönetmeliği” (buradan başlayarak “Yönetmelik” olarak adlandırılacaktır.) doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Proje; 08.09.1983 tarihli 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 04.01.2002 tarihli 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında değildir. İhalede, Yönetmeliğin 18. maddesi içeriğinde belli istekliler arasında ihale yöntemi uygulanacaktır. Önyeterlikdeğerlendirmesine ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1. Proje Samsun İli İlkadım İlçesi’nde yapılacaktır. Proje; 400 yataklı Kadın Doğum Çocuk Hastalıkları, 300 yataklıKardiyovasküler Cerrahi ve Göğüs Hastalıkları ve 200 yataklı Onkoloji Hastanesi olmak üzere toplam 900 yataklı Sağlık Yerleşkesi yatırımını kapsamaktadır. Yüklenici; projenin finansmanını, uygulama projesini, tasarımını, inşaatını, medikal cihazlar ile diğer donanımlarını ve tesis için gerekli mefruşatı sağlayacaktır. Yüklenici; ayrıca tesislerin bakım ve onarımını, görüntüleme, laboratuvar ve diğer tıbbi destek hizmetleri ile bilgi işlem, sterilizasyon, çamaşır, temizlik, güvenlik ve yemek gibi destek hizmetlerinin sunumunu ve sağlık hizmetleriyle uyumlu olarak Bakanlık onayı alacak ticari alanların yapım ve işletilmesini üstlenecektir. Kamu Özel İşbirliği ile gerçekleştirilecek olan Proje’nin yapım dönemi 2,5 yıl; çeşitli nedenlerden yapım için uzatma verilirse ençok 3,5 yıl; işletme dönemi de 25 yıl olmak üzere sözleşme süresi toplam 28 yıl; yapım süresinde uzatma verilmişse ençok 28,5 yıldır.

2. Önyeterlik değerlendirmesi, başvuru koşullarını karşılayan yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. İhaleye katılamayacak olanlar Yönetmeliğin 15. maddesinde, ihale dışı bırakılacak olanlar 10. maddesinin dördüncü fıkrasında belirtilmektedir. İş ortaklıkları önyeterlikbaşvurusunda bulunabilir, ancak konsorsiyumlar bulunamaz.

3. Önyeterlik başvurusunda isteklilerin mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret/sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası belgesini,önyeterlik başvurusu yapmaya yetkili olduğunu gösteren imza sirküleri/beyannamesini ya da eşdeğer belgeler ile önyeterlik şartnamesine ekli formları sunması gerekmektedir.

4. Ekonomik ve mali yeterlik ölçütleri: İsteklilerin,

(a) Önyeterlik ilanının yayınlandığı yıldan önceki son iki ya da üç yıllık ortalama cirolarının ya da net satışlarının 100.000.000 USD (Amerikan Doları)’ndan, özkaynaklar toplamının 30.000.000 USD (Amerikan Doları)’ndan düşük olmaması,

(b) Önyeterlik ilanının yayınlandığı yıldan önceki son iki ya da üç yıllık dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar oranının enaz 1,00;özkaynaklar/toplam aktif oranının enaz 0,25 ve kısa vadeli banka borçları/özkaynaklar oranının ençok 0,35 olması,

(c) Önyeterlik ilanının yayınlandığı yıldan önceki son iki ya da üç yıllık döneme ilişkin olarak bağımsız denetim firmaları ya da yeminli mali müşavirlerce onaylanmış mali çizelgeler ile yeminli mali müşavir görüşlerini sunması,

(ç) Bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ve üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatları toplamının 55.000.000 USD (Amerikan Doları)’ndan az olmaması biçimindedir.

İş ortaklığı oluşturarak önyeterlik başvurusunda bulunan Adaylar (a) maddesini pilot firmanın tek başına sözkonusu rakamların en az yarısını sağlayarak tüm ortakların toplamı ile, (ç) fıkrasında belirtilen ölçütleri tüm ortakların toplamı ile karşılaması yeterlidir. (b) maddesini ise yalnızca pilot firmanın sağlaması yeterlidir.

5. Mesleki ve teknik yeterlik ölçütleri: İsteklilerin,

(a) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son onbeş yıl içinde en az 200 yataklı olan bir hastane yapım işinin tamamını veya en az % 80 oranında tamamlamış olması,

(b) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son beş yıl içinde en az 200 yataklı olan bir hastanenin hastane bilgi yönetim sistemini tamamen oluşturmuş olması veya en az bir yıllık süre boyunca işletimini sağlamış olması,

(c) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son beş yıl içinde hastane veya sağlık kuruluşlarına yıllık ortalama en az 1.000.000 TL (Türk Lirası) tutarında görüntüleme hizmeti vermiş olması,

(ç) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son beş yıl içinde hastane veya sağlık kuruluşlarına, yıllık ortalama en az 1.500.000 TL (Türk Lirası) tutarında laboratuvar hizmeti vermiş olması biçimindedir.

İş ortaklıkları bu ölçütleri birlikte karşılayabilir. İstekliler bu ölçütleri ayrıca altyükleniciler aracılığıyla da karşılayabilir. Bu durumda Adaylar, önyeterlik başvurularında mesleki ve teknik yeterliklerin hangi iş ortakları ya da altyüklenicilerce karşılandığına ilişkin çizelgeyi sunmaları gerekmektedir. Altyükleniciye yaptırılması düşünülen işler için altyüklenici çalıştırma taahhütnamesi de verilebilir. İsteklilerin ayrıca ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve 14001 Çevre Yönetim Belgesi sunması gerekmektedir.

6. Önyeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği saptanan tüm adaylara gerekli bildirim yapılacaktır.

7.  Önyeterlik dokümanı İdare’ nin T.C. Sağlık Bakanlığı Ek Binası Ziya Gökalp Cad. No: 40 Kat: 6 Kızılay/ANKARA adresinde görülebilir ve Sağlık Kurumları Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğüne ait Halk Bankası Kurumsal Şube TR890001200945200044000004 hesap numarasına 5.000 TL (Türk Lirası) yatırıldıktan sonra İdare’nin adresinde önyeterlik ihale belgeleri alınabilir. Önyeterliğe başvuracak olanların önyeterlik belgelerini satın almaları zorunludur.

8. Önyeterlik başvuruları 18.12.2014 günü saat 15:00’e kadar İdare’nin T.C. Sağlık Bakanlığı Ek Binası Ziya Gökalp Cad. No: 40 Kat: 6 Kızılay/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta ile de gönderilebilir. Postadaki gecikmelerden İdare sorumlu değildir.

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu içeriğinde değildir.

Bu ilanın Türkçe ve İngilizce metinleri arasında olabilecek uyuşmazlık durumunda Türkçe metin geçerli olacaktır.

9964/2/1-1

—————

 

DENİZLİ SAĞLIK YERLEŞKESİ
YAPIM İŞLERİ ile ÜRÜN ve HİZMETLERİNİN TEMİN EDİLMESİ İŞİ
ÖNYETERLİK DÜZELTME İLANI

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı (buradan başlayarak "İdare" olarak adlandırılacaktır.) tarafından Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Denizli Sağlık Yerleşkesi Yapım İşi ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi (buradan başlayarak “Proje” olarak adlandırılacaktır.), 6428 sayılı Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması ile 6527 sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunlarına dayalı “ Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınmasına İlişkin Uygulama Yönetmeliği” (buradan başlayarak “Yönetmelik” olarak adlandırılacaktır.) doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Proje; 08.09.1983 tarihli 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 04.01.2002 tarihli 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında değildir. İhalede, Yönetmeliğin 18. maddesi içeriğinde belli istekliler arasında ihale yöntemi uygulanacaktır. Önyeterlikdeğerlendirmesine ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1. Proje Denizli İli Merkezinde yapılacaktır. Proje; 420 yataklı Genel Hastane, 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 100 yataklı Onkoloji Hastanesi, 100 yataklı KVC Hastanesi, 80 yataklı Psikiyatri Hastanesi olmak üzere toplam 1.000 yataklı Sağlık Yerleşkesi yatırımını kapsamaktadır. Yüklenici; projenin finansmanını, uygulama projesini, tasarımını, inşaatını, medikal cihazlar ile diğer donanımlarını ve tesis için gerekli mefruşatı sağlayacaktır. Yüklenici; ayrıca tesislerin bakım ve onarımını, görüntüleme, laboratuvar ve diğer tıbbi destek hizmetleri ile bilgi işlem, sterilizasyon, çamaşır, temizlik, güvenlik ve yemek gibi destek hizmetlerinin sunumunu ve sağlık hizmetleriyle uyumlu olarak Bakanlık onayı alacak ticari alanların yapım ve işletilmesini üstlenecektir. Kamu Özel İşbirliği ile gerçekleştirilecek olan Proje’nin yapım dönemi 2,5 yıl; çeşitli nedenlerden yapım için uzatma verilirse ençok 3,5 yıl; işletme dönemi de 25 yıl olmak üzere sözleşme süresi toplam 28 yıl; yapım süresinde uzatma verilmişse ençok 28,5 yıldır.

2. Önyeterlik değerlendirmesi, başvuru koşullarını karşılayan yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. İhaleye katılamayacak olanlar Yönetmeliğin 15. maddesinde, ihale dışı bırakılacak olanlar 10. maddesinin dördüncü fıkrasında belirtilmektedir. İş ortaklıkları önyeterlikbaşvurusunda bulunabilir, ancak konsorsiyumlar bulunamaz.

3. Önyeterlik başvurusunda isteklilerin mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret/sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası belgesini,önyeterlik başvurusu yapmaya yetkili olduğunu gösteren imza sirküleri/beyannamesini ya da eşdeğer belgeler ile önyeterlik şartnamesine ekli formları sunması gerekmektedir.

4. Ekonomik ve mali yeterlik ölçütleri: İsteklilerin,

(a) Önyeterlik ilanının yayınlandığı yıldan önceki son iki ya da üç yıllık ortalama cirolarının ya da net satışlarının 100.000.000 USD (Amerikan Doları)’ndan, özkaynaklar toplamının 30.000.000 USD (Amerikan Doları)’ndan düşük olmaması,

(b) Önyeterlik ilanının yayınlandığı yıldan önceki son iki ya da üç yıllık dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar oranının enaz 1,00;özkaynaklar/toplam aktif oranının enaz 0,25 ve kısa vadeli banka borçları/özkaynaklar oranının ençok 0,35 olması,

(c) Önyeterlik ilanının yayınlandığı yıldan önceki son iki ya da üç yıllık döneme ilişkin olarak bağımsız denetim firmaları ya da yeminli mali müşavirlerce onaylanmış mali çizelgeler ile yeminli mali müşavir görüşlerini sunması,

(ç) Bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ve üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatları toplamının 55.000.000 USD (Amerikan Doları)’ndan az olmaması biçimindedir.

İş ortaklığı oluşturarak önyeterlik başvurusunda bulunan Adaylar (a) maddesini pilot firmanın tek başına sözkonusu rakamların en az yarısını sağlayarak tüm ortakların toplamı ile, (ç) fıkrasında belirtilen ölçütleri tüm ortakların toplamı ile karşılaması yeterlidir. (b) maddesini ise yalnızca pilot firmanın sağlaması yeterlidir.

5. Mesleki ve teknik yeterlik ölçütleri: İsteklilerin,

(a) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son onbeş yıl içinde en az 200 yataklı olan bir hastane yapım işinin tamamını veya en az % 80 oranında tamamlamış olması,

(b) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son beş yıl içinde en az 200 yataklı olan bir hastanenin hastane bilgi yönetim sistemini tamamen oluşturmuş olması veya en az bir yıllık süre boyunca işletimini sağlamış olması,

(c) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son beş yıl içinde hastane veya sağlık kuruluşlarına yıllık ortalama en az 1.000.000 TL (Türk Lirası) tutarında görüntüleme hizmeti vermiş olması,

(ç) Önyeterlik ilan tarihinden başlayarak geriye doğru ilanının yayınlandığı yıldan önceki son beş yıl içinde hastane veya sağlık kuruluşlarına, yıllık ortalama en az 1.500.000 TL (Türk Lirası) tutarında laboratuvar hizmeti vermiş olması biçimindedir.

İş ortaklıkları bu ölçütleri birlikte karşılayabilir. İstekliler bu ölçütleri ayrıca altyükleniciler aracılığıyla da karşılayabilir. Bu durumda Adaylar, önyeterlik başvurularında mesleki ve teknik yeterliklerin hangi iş ortakları ya da altyüklenicilerce karşılandığına ilişkin çizelgeyi sunmaları gerekmektedir. Altyükleniciye yaptırılması düşünülen işler için altyüklenici çalıştırma taahhütnamesi de verilebilir. İsteklilerin ayrıca ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve 14001 Çevre Yönetim Belgesi sunması gerekmektedir.

6. Önyeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği saptanan tüm adaylara gerekli bildirim yapılacaktır.

7.  Önyeterlik dokümanı İdare’ nin T.C. Sağlık Bakanlığı Ek Binası Ziya Gökalp Cad. No: 40 Kat: 6 Kızılay/ANKARA adresinde görülebilir ve Sağlık Kurumları Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğüne ait Halk Bankası Kurumsal Şube TR890001200945200044000004 hesap numarasına 5.000 TL (Türk Lirası) yatırıldıktan sonra İdare’ nin adresinde önyeterlik ihale belgeleri alınabilir. Önyeterliğe başvuracak olanların önyeterlik belgelerini satın almaları zorunludur.

8. Önyeterlik başvuruları 17.12.2014 günü saat 15:00’e kadar İdare’nin T.C. Sağlık Bakanlığı Ek Binası Ziya Gökalp Cad. No: 40 Kat: 6 Kızılay/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta ile de gönderilebilir. Postadaki gecikmelerden İdare sorumlu değildir.

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu içeriğinde değildir.

Bu ilanın Türkçe ve İngilizce metinleri arasında olabilecek uyuşmazlık durumunda Türkçe metin geçerli olacaktır.

9964/3/1-1

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 9387 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim