• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 26 °C

Soğuk kaşıkla gelen güzellik

Soğuk kaşıkla gelen güzellik
"Putkisto Metodu” ile milyonları peşinden sürükleyen Marja Putkisto, IMEDEEN’ın davetlisi olarak Türkiye’ye geliyor.

Kendi geliştirdiği bir tür “stretchingesnetme” yöntemiyle adını dünyaya duyuran, Avrupalı kadınların idolü Marja Putkisto, IMEDEEN’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelecek ve metodunu uygulamalı olarak gösterecek. Avrupa’da 100 bin satan ve büyük ilgi gören “Method Putkisto: The Body Lean and Lifted” kitabının yazarı Marja Putkisto etkinliğini 1 Ekim 2010 Cuma günü, 13:00- 19:00 saatleri arasında Galatasaray Lisesi önünde gerçekleştirecek. “Doğru nefes alıp vermek ve kaslarınızı doğru çalıştırmayı öğrenmek, hayatınızı değiştirir” diyen ve aslen dans öğretmeni olan Marja Putkisto, Finlandiyalı ve 14 yıldır Londra’da yaşıyor.

HERKES EVDE UYGULAYABiLiR
Putkisto metodunun içeriğinde yer alan birçok uygulamadan biri olan “Soğuk Kaşık” uygulaması, herkesin çok kısa sürede evinde istediği zaman yapabileceği uygulamalardan biri. Kaşık numarası, yüz kaslarınızı ve cildinizi hızlı bir şekilde toparlamanız için güzel bir yöntemdir diyen Marja Putkisto, metodu şöyle özetliyor. Soğuk Kaşık numarası, her gün cildinizi canlandırmak ve moralinizi düzeltmek ihtiyacını her hissettiğinizde kullanabileceğiniz bir numara diyen Marja Putkisto “yüzünüzün keyfini çıkarın. O sizi anlatır” dedi.

HER YAŞTA MÜKEMMEL SONUÇ
Beş yıl önce sistemi bulan ve uygulamaya başlayan Putkisto’nun kendi ismini verdiği metot, kısa sürede Avrupalı kadınların gözdesi haline geldi. 51 yaşındaki Marja’nın “Putkisto Metodu”nun özelliği; bir tür nefes alma ve kas çalıştırma yöntemi olması, her yaşta uygulanabilmesi ve kısa sürede sonuç vermesi...

30 günde gençlik
 “Putkisto Metodu” ile milyonları peşinden sürükleyen Marja, 1 Ekim Cuma günü Taksim Galatasaray Lisesi’nin önünde gerçekleştireceği özel performans ile etkinliği izleyenlere, “genç kalmanın sırrı”nı öğretecek. “İlk gösterimden sonra, Türk hanımlar, bu sistemi kolaylıkla devam ettirebilecekler. Günde 1 saat düzenli gezersiz ile 30 gün sonra alınacak sonuca kendileri bile inanamayacaklar” diyen Marja Putkisto, bu yöntemle 20 yaş kadar geçleşmenin mümkün olduğunu da müjdeliyor.

Danstan daha etkili
17 yıl boyunca dans öğretmenliği yapmasına rağmen, daha önce düşük ve geniş basenlere sahip olmaktan şikayetçi olan güzel eğitmen Marja Putkisto, işin sırrının kasları doğru nefes alıp vererek ve esneterek çalıştırmakta olduğunu söylüyor. “Putkisto Metodu” ile hem istediği görünüme, hem de kırışıksız bir yüze kavuştuğunun altını çizen Marja Putkisto, tüm dünya kadınlarını güzelleştirmeye devam edeceğini belirtiyor.

Yaş 51 kırışık 0
Vücudun yanı sıra, aynı metodu yüz kasları için IMEDEEN markasına özel olarak geliştiren ve uygulayan Marja, 51 yaşında olmasına rağmen fazla kırışığı olmamasını buna bağlıyor. Marja Putkisto, “Bu metodun ilk adımı durmayı öğrenmek. Çünkü duruş bozukluğu zaman içerisinde vücuda yerleşiyor. Kaslarınız giderek kısalıyor. Ancak doğru nefes alıp vererek, kaslarınızı esneterek onları uzatmak ve vücudunuza istediğiniz şekli vermek sizin elinizde” diyor.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6801 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim