• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Bursa 4 °C
  • Antalya 10 °C
  • İzmir 7 °C

Soğuyarak kilo verin

Soğuyarak kilo verin
Diyetisyen Dr. Gönül Ateşsaçan, "Ağrısız, acısız üstelik sadece 1 seansla yağlarınızdan kurtulmak, hayalini kurduğunuz şekilli vücuda kavuşmak mümkün." dedi.

Diyetlere ve düzenli egzersizlere rağmen fazla kilolardan kurtulamayanlara öneride bulunan Ateşsaçan, şöyle konuştu:

"Soğutarak inceltme ve vücut şekillendirme yöntemi soğuk lipoliz ile zamanınız sizde, yağlarınız geride kalıyor.Bir hekim olarak, hastalarımı düzenli takip edip sağlıklı yaşam tarzı ile kilo vermelerini sağlıyorum. Bölgesel fazlalıklar, ideal kiloda olanlarda bile rahatsız eder hastayı.Hastalarım ağrısız acısız, diyetsiz, 1 seansla bu bölgesel yağlardan tamamen kurtulmak istiyorlar.

Hastalarımın en fazla şikayet ettikleri konu: 'Karnım, yanlarım diyete rağmen hiç gitmiyor, daha çok zayıflarsam da yüzüm çok çöküyor. Nasıl kurtulurum bu karnımdaki, belimdeki ve kalçamdaki yağlardan' diye soruyorlar? Tedavi cerrahisiz olarak yağ hücrelerinin dondurularak o bölgeden atılmasını sağlıyor. Kristalize olan yağ hücreleri istenilen bölgeden uzaklaştırılıyor. Bölgesel yağlanma olan tüm bölgelerde uygulanabilir: karın, kalça, bel bölgesi, bacaklar, çene altı, kollar, sırt bölgesi. Etkisi 2. haftadan itibaren görülüyor. 2. ve 3. ayın sonunda hasta tam sonuç alıyor. Bölgesel olarak \% 20 - 30 yağ hücreleri azalır. Bu da oldukça iyi bir orandır. Yağ hücreleri doğan bağışıklık hücreleri ile ortamdan uzaklaştırılır. Sonuç olarak 2-4 cm incelme sağlanır. Soğuk lipoliz ile hiçbir ilaç ve cerrahi müdahale olmaksızın cildin altındaki yağ hücrelerine ulaşılır. Uygulama sırasında ve sonrasında hasta bir ağrı ve acı hissetmez. Morluk oluşmaz, çevre dokular zarar görmez. Bu yeni yöntem, şu an ABD ve Avrupa'da hızla yaygınlaşıyor. Sorun tüm diyet ve egzersizlere direnen yağlarınız ise; çözümü soğuk lipoliz ile mümkün. Hakikaten bölgesel incelme hiç bu kadar zahmetsiz olmamıştı. Yağları dondurmada, 2011 yılının en iyi teknolojisi olduğu ispatlanan soğuk lipoliz, 18 yaş üzerinde kadın ve erkeklerde kullanılabilir. Soğuk lipolizde, cihazın vakum özelliği ile sadece hedef yağ dokusunu kavrayarak diğer çevre dokulara zarar vermeden uygulama başlığının içine hapseder ve seçici krio-teknolojisi sayesinde kontrollü olarak o bölgenin ısısını alır. Böylece soğuğa karşı hassas olan doymuş yağ hücrelerinin elimine olmasına yardım eder. Yüksek teknolojisi sayesinde bölgesel incelmeye yepyeni bir yaklaşım getiren soğuk lipoliz ile uygulanılan bölgenin deforme olmasını da engeller."

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7413 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim