• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 25 °C

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Tercih ve Atamalarına İlişkin Duyuru

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Tercih ve Atamalarına İlişkin Duyuru
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Tercih ve Atamalarına İlişkin Duyuru yayımlandı.

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı

SOSYAL GÜVENLİK DENETMEN YARDIMCISI
TERCİH VE ATAMALARINA İLİŞKİN DUYURU

09.11.2016

Kurumumuz Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı ihtiyacının karşılanmasını teminen, Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapılan giriş sınavı sonuçları 18/10/2016 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde ilan edilmiştir.

Söz konusu sınavda asıl sırada başarılı olan adayların tercih başvurusu ve atamalarına ilişkin iş ve işlemler aşağıdaki şekilde yürütülecektir

1. GENEL AÇIKLAMALAR

1.1. Tercih ve Atamalar elektronik ortamda yapılacak olup, adayların tercih edecekleri il ve kadro sayılarını gösterir liste ektedir.(EK-1)

1.2. Tercihler, 14-18/11/2016 tarihleri arasında (http://sinavbasvuru.sgk.gov.tr) adresinde yer alan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Atama, Tercih ve Bilgi Formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmak suretiyle yapılacaktır. Formun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulmasından adaylar sorumludur.

1.3. Adaylar, 20 il tercihi yapılabilecektir. 20 tercih hakkını da kullanan aday, "Kurumunuzca belirlenecek herhangi bir kadroya atanmayı kabul ediyorum" seçeneğini işaretleyebilecek, 20' den az tercih yapan adayın ise tercihlerine atanamaması durumunda herhangi bir kadroya ataması yapılmayacaktır.

1.4. Adayların tercihlerini onaylamalarını müteakip, düzeltme veya değiştirme imkanı olmadığından, tercihlerini onaylamadan önce kontrol etmeleri gerekmektedir.

1.5. Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Atama, Tercih ve Bilgi Formunun imzalanarak ekte istenen belgelerin 25/11/2016 Cuma günü saat 17:00’a kadar Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA adresinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı 5. kat 522 ve 524 nolu odalara elden veya posta yolu ile (postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir) teslim edilmesi gerekmektedir.

1.6. Adayların tercihlerine yerleşememesi ve herhangi bir ile atanmayı kabul etmeleri halinde elektronik ortamda yerleştirmeleri yapılacaktır.

1.7. Başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve ilgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

1.8. Yerleştirme sonuçları bilahare Kurumumuz internet sayfasında ilan edilecektir.

1.9. Bu duyuruda yer almayan hususlarda, Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliği, diğer ilgili mevzuat ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlığının açıklamaları çerçevesinde işlem yapılacaktır.

2- İSTENİLEN BELGELER

1- Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Atama Tercih ve Bilgi Formu.

2- 2 adet vesikalık fotoğraf. (4,5 x 6 cm, son altı ay içerisinde çekilmiş, Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun)

3- Mal Bildirim Belgesi. (İmzalı ve kapalı zarf içerisinde) (EK-2)

4- Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Ek-3)

5- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (5 adet) (Bilgisayar ortamında eksiksiz doldurulacak, çıktısı alınacak ve imzalanacaktır.) (EK-4)

6- Askerlik durumu gösterir belge ve fotokopisi (Terhis belgesi, tecilli veya muaf olduklarını gösterir belge)

7- Hukuk Fakültesi mezunları için Avukatlık Ruhsatnamesi onaylı örneği ve fotokopisi, (Varsa)

İlanen duyurulur.

Duyurunun aslı ve ekleri için tıklayınız 

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5205 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim