• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 16 °C

Sultanhisar Devlet Hastanesi için düğmeye basıldı

Sultanhisar Devlet Hastanesi için düğmeye basıldı
Sultanhisar'da yapılması planlanan 10 yataklı entegre Devlet Hastanesi için düğmeye basıldığı bildirildi.

AYDIN (AA) - Sultanhisar'da yapılması planlanan 10 yataklı entegre Devlet Hastanesi için düğmeye basıldığı bildirildi.

Kamulaştırma çalışmaları ile imar uygulamalarının yanında zemin etütleri de tamamlanan hastanenin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, yapılacak olan hastanenin Sultanhisar ve yakın ilçelere hizmet vereceğini söyledi.

Sağlık alanında devrim niteliğinde işler başardığını söyleyen Kılıç, "Hükümet olarak Türkiye genelinde partili ayrımı yapmadan her ilçeye hizmet götürüyoruz. Zira biz 77 milyonun iktidarıyız. Güçlü ve modern Türkiye sevdamız, içimizdeki hizmet aşkını daha da kuvvetlendiriyor. Sultanhisar'da yapılacak olan devlet hastanesi de bu amacın bir ürünüdür. İnanıyorum ki bu hastane bittiğinde hizmet alan herkes AK Parti'ye teşekkür edecek" diye konuştu.

"Bazı belediye çalışanları işleri kendilerince sabote etmeye çalışıyor"

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, kendisi ve belediye yönetimi hakkında haksız protesto ve eylemlerde bulunulduğunu söyledi.

Göreve gelmeden önce Kuşadası'nda tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyecek, ranta göz yummayacak, talan düzenine izin vermeyeceklerini defalarca gündeme getirdiklerini belirten Kayalı, hedeflerini gerçekleştirmek için atılan her adımın dirençle karşılaştığını savundu.

"Görevi halka hizmet olan bazı belediye çalışanları, bizim çalışma sistemimiz ve anlayışımıza ayak uyduramayacaklarını anlayınca, işleri kendilerince sabote etmeye çalışıyorlar" diyen Kayalı Bu kentin geleceğini hiçe sayıp, kendi rantlarını ön planda tutanlar şov yapmaya başladı. Eski dönemlerden nemalanan bazı provokatörlerin de desteği ve yönlendirmesiyle belediyemizi hedef alan sözde eylemler yapılmaya başlandı. Kuşadası insanının, turizmcisinin, esnafının sırtından nemalanmayı alışkanlık haline getiren, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyi kendinde hak görenler yönetimimizi kendilerince protesto etmeye kalkışıyorlar. Kuşadası kamuoyu bilmeli ki; üç aylık icraatımızda, Kuşadası'nda yerleştirilmeye çalışılan 'Temel kural, kuralsızlıktır' anlayışını değiştirmeye başladık. Kentin rantını, kendi kişisel çıkarları için kullananlara izin vermedik. Bundan sonrada asla taviz vermeden bu yolda yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3111 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim