• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 23 °C

Tatlıses’e ağır fatura

Tatlıses’e ağır fatura
İbrahim Tatlıses'in Maslak Acıbadem Hastanesi'ndeki yoğun bakımdaki dördüncü gününde hastane masrafları bir servete ulaştı.

Silahlı saldırıda başından yaralanan İbrahim Tatlıses'in Maslak Acıbadem Hastanesi'ndeki yoğun bakımdaki dördüncü gününde hastane masrafları bir servete ulaştı. Faturanın 150 bin lirayı bulduğu belirtiliyor. Sanatçının özel sağlık sigortası var ama sigorta bu tür bir saldırıyı karşılamıyor. VIP müşterisi olduğundan ve olay anında kavgaya karışmadığından dolayı sigorta şirketinin ödeme konusunda kolaylık sağlamak için bir formül bulmaya çalıştığı belirtiliyor. İbrahim Tatlıses'in vurulma anından sonra bir gün olsun yanından ayrılmayan kadınları da refakatçi odasında kalıyor.

Masraflar Tatlıses'e

İbrahim Tatlıses'in kadınları Adalet Durak, Derya Tuna, Ayşegül Yıldız'a birer oda tutulurken, sanatçının, Urfa'dan gelen yakın akrabaları ve dostları da bu odalarda ağırlanıyor. Hastanede '4010', '4013', '4019', '4021', '4022', '4023' nolu odalar Tatlıses'in yakınlarına ayrıldı. Tüm masraflar da Tatlıses'e yazılıyor. Tatlıses'in yoğun bakımdaki odasına her girenden ise cep telefonları alınıyor.

Normal servise almak için çalışıyoruz

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, İbrahim Tatlıses'in durumunun aynı olduğunu, olumsuz bir gelişme bulunmadığını bildirdi. Çuhadaroğlu İbrahim Tatlıses'in yoğun bakımdaki 4. gününde sağlık durumu ile ilgili son bilgileri verdi. Tatlıses'in ilaçlı tedavisinin devam ettiğini, bu tür ciddi vakalarda her gün hızlı ve olumlu gelişme beklenemeyeceğini belirten Çuhadaroğlu, şöyle konuştu: "İbrahim Tatlıses'in refleksleri dün ile aynı. Uyandırma bittikten sonra gördüğümüz şeyler aynen devam ediyor. Bu da olumlu bir gelişmedir. Tatlıses'in günlük olumlu gelişmelerle yaşamda kalmasını sağlayarak, yoğun bakım servisinden normal bakım servisine almak için çalışmalar yapıyoruz. Ama bu günler alabilir. Ne zaman olacağını söylemek çok zor.''

Yaşamsal risk sürüyor

Çuhadaroğlu, yoğun bakımda olduğu sürece yaşamsal risk bulunduğunu, yoğun bakımdan çıktıktan sonra ''yaşamsal risk bitmiştir'' denilebileceğini belirterek, Tatlıses'in dünkü durumu ile bugünkü durumu arasında bir fark bulunmadığını açıkladı. Sadece birinci derece yakınlarının İbrahim Tatlıses'i görebildiğini söyleyen Çuhadaroğlu "Aile ile gün içinde görüşebiliyor. Bunu belli bir saate bağladık günlük tedavinin aksamaması için. Bütün hastalarımız için uyguladığımız bir prosedürdür. Bunu daha düzenli hale getirdik" diye konuştu.

HABER: Okan IŞIK

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4394 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim