• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 16 °C

'Tek bir kişi hastane önünde boynu bükük kalmayacak'

'Tek bir kişi hastane önünde boynu bükük kalmayacak'
Akdağ: "Sağlık alanında güzel işler oldu çok şükür ama bunlardan çok daha güzelini yapacağız, bir tek kişiyi bir hastanenin önünde boynu bükük bırakmayacağız Allah'ın izniyle, dünyanın en kaliteli hizmetini biz vereceğiz"


Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Sağlık alanında güzel işler oldu çok şükür ama bunlardan çok daha güzelini yapacağız, evlerimizde hastalarımıza bakıyoruz. Onlara evlerinde çok daha mükemmel bakacağız, bir tek kişiyi bir hastanenin önünde boynu bükük bırakmayacağız Allah'ın izniyle, dünyanın en kaliteli hizmetini biz vereceğiz." dedi.

Akdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Adıyaman'nda Kahta Kültür Merkezinde, kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

Burada konuşan Akdağ, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının önemine değinerek, bu anlamda Adıyaman'dan büyük destek beklediklerini ifade etti.

Bakan Akdağ, milletin üstünde hiç bir gücü kabul etmediklerini vurgulayarak, Türkiye'nin içeride ve dışarıda birçok zorlukla mücadele ekmek durumda kalan bir ülke olduğunu aktardı.

AK Parti hükümetleri olarak son yıllarda önemli hizmetlere imza attıklarını ve bunları sürdürebilmek için yeni sistemin gerekli olduğunu vurgulayan Akdağ, şunları kaydetti:

"Bu mesele bir parti meselesi değil, kişi meselesi değil, bu mesele memleket meselesi şimdi bu memleket meselesinde hep beraber omuz omuza duracağız, kol kola gireceğiz. Bakın terörle nasıl amansız bir mücadele veriyoruz, ekonomimiz nasıl büyümeyi bekliyor, gençlerimiz iş bekliyorlar. AK Parti döneminde biz bu memleketi Allah'ın izniyle üç misli zenginleştirdik ama bu bize yetmiyor. Önümüze hedefler koymuşuz, daha fazla zenginleştirmemiz lazım, Nasıl yapacağız bunu? Güçlü bir cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yapacağız. Bizim ayağımıza çelme takmaya çalışan, önümüze taş koyan ayağımıza prangalar takan bir sistemden kurtulacağız."

Bakan Akdağ, yeni sistemle Türkiye'nin daha da kalkınacağını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sağlık alanında güzel işler oldu çok şükür ama bunlardan çok daha güzelini yapacağız, evlerimizde hastalarımıza bakıyoruz. Onlara evlerinde çok daha mükemmel bakacağız, bir tek kişiyi bir hastanenin önünde boynu bükük bırakmayacağız Allah'ın izniyle, dünyanın en kaliteli hizmetini biz vereceğiz. Bütün bunları ayakta tutmak için çocuklarımızın hepsine iş imkanı sağlamak için, biz koşa koşa gitmek zorundayız. Yürüyerek gitmek yetmiyor bu sistemle biz ancak yürüyebiliriz hızlı hızlı yürüyebiliyoruz koşamıyoruz, bizi koşturacak bir sistemi 16 Nisan'da getirip bu millete hediye ediyoruz bu karar sizin kararınız olacaktır."

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da, 16 Nisan'da milletin önüne gelecek sandığın herhangi bir sandık olmadığını belirtti.

Mevcut sistemin her anlamda sıkıntılar oluşturduğunu anlatan Aydın, "Siyasi partilere saygı duyarım, kararlarını açıklayabilirler, her fikir bizim için saygındır. Ama eğer PKK terör örgütü, FETÖ ve DEAŞ, bu milletin kanını emen terör örgütleri, terör örgütlerine kucak açan Avrupa 'hayır diyorsa' bilin ki 'evet' doğrusudur, gittiğimiz yol doğru bir yoldur." dedi.

Akdağ, buradaki programın ardından Şanlıurfa'ya hareket etti.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2414 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim