• BIST 9693.05
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Ankara 28 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Bursa 27 °C
  • Antalya 29 °C
  • İzmir 27 °C

TKHK Başkanı Uzm.Dr. Zafer ÇUKUROVA'nın veda mesajı

TKHK Başkanı Uzm.Dr. Zafer ÇUKUROVA'nın veda mesajı
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm.Dr. Zafer ÇUKUROVA'nın veda mesajı kurum web sitesinden yayımlandı.

VEDA YERİNE

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1988’de mezun olduktan sonra sağlık camiasında çok çeşitli görevlerde bulundum. Kliniklerde şeflik, hastanede başhekimlik, Bakanlıkta Müsteşar Yardımcılığı’ndan sonra Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı görevini ifa ettim. Siz değerli mesai arkadaşlarımla aynı çatı altında, aynı hedef doğrultusunda milletimize hizmet üretme şerefine nail oldum. Bu gurur ve onur çocuklarıma bırakacağım en önemli mirasımdır.

Kurum personelimiz ve bağlı birliklerimiz çalışanları ile beraber hastanelerimizde daha kaliteli hizmet sunumu noktasında birçok yeniliğe imza attık. Kurumda gönül birlikteliği ile ortak hedefe kilitlendiğimiz siz değerli mesai arkadaşlarımın, başlattığımız projeleri devam ettireceğine, daha iyilerini üretme azim ve kararlılıklarına inancım tamdır.

Değerli yol arkadaşlarım, hekim olmanın getirdiği sorumluluk duygusu, sağlık gönüllüsü olmamın verdiği çok yönlü bakış açısı ile her geçen gün değişen dünyamızda insan hayatının daha birçok derin üzüntü ve acılara gebe olduğunu görmemek maalesef ki imkânsızdır. Bu yaraların sarılması, acıların dindirilmesi hususunda biz sağlık çalışanlarına daha büyük sorumluluklar düştüğü bir gerçektir. Yaptığımız çalışmalar süresince gördüm ki bizde bu kutsal sorumluluğu yerine getirebilecek güç ve insan sevgisi fazlasıyla mevcuttur. Bu sebeple, bugün sağlık alanında büyük ilerlemeler kaydedilmiş, hasta memnuniyeti sağlanmış, bitmeyen azim, çalışma aşkı ve yeterli donanımla çalışmalar sürdürülmektedir.

İnsanlar gibi görevler de fanidir. Bu geçici görev/makamlar millete hizmetkârlık yeridir. Kaderin takdirine râm olmak inancımızın gereğidir. Memleketimize sunulan hizmetlerden, güzel bir niyetle yapılan ne varsa ebediyete intikal etmiş olduğuna yakînimiz tamdır.

Bu vesileyle, Sağlık sektöründe yaptığım idari görevlerimde şahsıma güvenerek milletimize hizmet üretme sorumluluğu içinde bana görev tevdi eden başta Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Başbakanım ve Sayın Sağlık Bakanım olmak üzere tüm yöneticilerime teşekkürü bir borç bilirim. Milletimize ve insanlığa hizmet noktasında devlet büyüklerimle aynı yolda yürümeye devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

En derin sevgi ve saygılarımla…

Uzm. Dr. Zafer ÇUKUROVA

 

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı değişti!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm.Dr. Zafer Çukurova görevden alındı. Yrd.Doç.Dr. Hakkı Yeşilyurt Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanı oldu.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 21540 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim