• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 17 °C

TKHK'nda Diş Tabibi Olarak Görev Yapmakta İken Uzmanlık Eğitimini Tamamlayanlar İçin Unvan Değişikliği Kurası

TKHK'nda Diş Tabibi Olarak Görev Yapmakta İken Uzmanlık Eğitimini Tamamlayanlar İçin Unvan Değişikliği Kurası
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunda Diş Tabibi Olarak Görev Yapmakta İken Uzmanlık Eğitimini Tamamlayanlar İçin Unvan Değişikliği Kurası ilanı yayımlandı.

2014 YILI 2. DÖNEM TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNDA DİŞ TABİBİ OLARAK GÖREV YAPMAKTA İKEN UZMANLIK EĞİTİMİNİ TAMAMLAYANLAR İÇİN UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KURASI İLAN METNİ

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu kadrolarında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun’ un 4/A maddesi kapsamında diş tabibi olarak görev yapan personelden 26.04.2011 tarihli ve 27916 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan 6225 Sayılı Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ a göre uzman diş tabibi olanların, 17.04.2014 tarihli ve 28975 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Sağlık Bakanlığı Ve Bağlı Kuruluşları Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği gereği ilan edilen genel esaslar ve takvim çerçevesinde noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile “uzman diş tabibi” kadrolarına yerleştirmeleri yapılacaktır.

GENEL ESASLAR

1.) Başvurular Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (www.yhgm.saglik.gov.tr) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden kura takviminde belirtilen süreler içinde yapılacaktır.

2.) Başvuru yapacak olan adaylar PBS üzerinden kura ön başvurularını İlan metni hükümleri çerçevesinde elektronik ortamda doldurup kesinleştireceklerdir.

3.) Kura ön başvuruları kabul edilen adayların isimleri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün (www.yhgm.saglik.gov.tr) internet adresinde yayınlandıktan sonra ilan metni hükümleri çerçevesinde adayların kura tercih başvuruları PBS üzerinden alınacaktır.

4.) Ön başvuruları kabul edilen adaylar, PBS üzerinden sadece kadrolarının bulunduğu ilde açılan münhal yerlerden tercih yapabileceklerdir. Kadrolarının bulunduğu ilin dışında münhal yerleri tercih edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu merkez teşkilatında olanlar yalnızca Ankara ilindeki münhal yerlerden tercih yapacaklardır.

5.) Başvuru yapacak olan adaylar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden açılacak münhal yerleri göz önünde bulundurarak ilan edilen takvim çerçevesinde en fazla on (10) tercih yapabileceklerdir.

6.) Adaylardan genel kuraya katılma talebinde bulunanlar tercihlerine yerleştirilemedikleri taktirde kadrolarının bulundukları ilde boş kadro bulunması halinde genel kura ile yerleştirileceklerdir.

7.) Bu kura için ön başvurusu değerlendirilip kabul edilenlerden;

a)Kura tercihinde bulunmayanlar,

b)Kura tercih başvurunu kesinleştirip başvuru formunun çıktısını amirine veya notere onaylatmayanlar,

c)Kura başvuru evraklarını ilan metninde belirtilen takvim içerisinde göndermeyenler

kuraya alınmayacaklardır.

8.) Yerleştirme işlemleri tercih önceliği dikkate alınarak kura ile bilgisayar ortamında ve noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

9.) Kura yeri ve saati ile kura sonucu yerleşenlerin listesi Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet adresinde ilan edilecektir.

10.) Ön başvurusu kabul edilen adaylar PBS üzerinden tercihlerini kesinleştirdikten sonra başvuru formunun çıktısını çalıştıkları kurum amirine veya notere onaylatacaklardır. Başvuru formu onaysız olanlar değerlendirilmeye alınmayacaktır.

11.) Tercih başvuru formunu ilan edilen takvim çerçevesinde; "T.C. Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Mithatpaşa Cad.No:3 06434 Sıhhiye /ANKARA" adresinde olacak şekilde kargo şirketi veya APS ile gönderecekler ya da elden teslim edeceklerdir. Elden teslim edenler, evraklarını kendisi veya noter tarafından vekâlet verdiği kişi aracılığı ile teslim edebilirler. Aksi takdirde evrak teslim alınmayacaktır. Gönderilen belgelerin Sağlık Bakanlığına vaktinde ulaşmaması halinde adayların başvuruları kabul edilmeyecek olup sorumluluk başvuru sahibine aittir.

12.) Kura sonuçları kura günü internet adresinde ilan edilecektir.

13.) Kura sonucu yerleşenlerin atamaları Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından yapılacaktır.

Bu Kuraya Başvuru Yapabilecekler

1.) Bu kuraya 27 Kasım 2014 tarihi itibariyle Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu kadrolarında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun’ un 4/A maddesi kapsamında diş tabibi olarak çalışanlardan 6225 Sayılı Kanun’ a göre uzman diş tabibi olanlar başvurabilecektir.

2.) 03 Aralık 2014 tarihi saat 18:00’ a kadar başvurulan branşa ait uzmanlık belgesi tescil edilmiş olanların başvuruları kabul edilecektir.

3.) Herhangi bir sebeple aylıksız izinde olanlar (askerlik, doğum, 663 Sayılı KHK tabi sözleşmeli vb.) kadrolarının bulunduğu ilin münhal yerlerinden tercihte bulunmak suretiyle başvuru yapabileceklerdir. Bu durumda olanların kurada yerleşmeleri halinde atamaları, aylıksız izinlerinin bitiminde göreve başlayış işlemlerini müteakip yapılacaktır.

Bu Kuraya Başvuramayacaklar

1.) Adaylar 27 Kasım 2014 tarihi itibariyle kadrolarının bulunduğu ilden başka bir ile yer değişikliği yapmaları halinde başvuruları kabul edilmeyecek, sehven kabul edilseler bile atamaları yapılmayacaktır.

2.) İlan metninde belirtilen şartlara uymayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek, sehven başvuruları kabul edilip kura ile yerleştirilmeleri sonucu atanmaları halinde yapılan atamaları iptal edilecektir.

 

2014 YILI 2. DÖNEM TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNDA DİŞ TABİBİ OLARAK GÖREV YAPMAKTA İKEN UZMANLIK EĞİTİMİNİ TAMAMLAYANLAR İÇİN UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KURASI KURA TAKVİMİ

 

SIRA

TARİH

AÇIKLAMA

1

27 Kasım 2014 Perşembe (Ön başvuruların başlangıç tarihi)

03 Aralık 2014 Çarşamba ( Son başvuru tarihi saat 18:00’ a kadar)

Kura ön başvurularının PBS üzerinden alınması

2

12 Aralık 2014 Cuma

İsimleri Uygun Görülenlerin İnternetten (www.yhgm.saglik.gov.tr) yayınlanması

3

12 Aralık 2014 Cuma (Tercih başvurularının başlangıç tarihi)

17 Aralık 2014 Çarşamba (Son başvuru tarihi saat 18:00’ a kadar)

Münhal kadroların ilanı ve PBS üzerinden tercih başvurularının yapılması

4

23 Aralık 2014 Salı saat:18:00’a kadar

Tercih başvuru evraklarının son geliş tarihi ve saati

5

25 Aralık 2014 Perşembe

KURA TARİHİ (Yeri ve saati www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.)

 

Ön Başvuruları Kabul ve Red Edilenlerin Listesi için tıklayınız 

Münhal Kadrolar için tıklayınız 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3340 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim