• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 25 °C

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, mazbatasını aldı

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, mazbatasını aldı
Tabzonspor'un yeni başkanı olan Medical Park'ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Muharrem Usta, görevi eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan devralırken duygusal anlar yaşandı.

Geçen hafta sonu yapılan olağan genel kurulda 13 farkla bordo mavili kulübün yeni başkanı olan Muharrem Usta, görevi eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan devraldı. Mazbata alma ve görev teslim töreni,Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde eski ve yeni yöneticilerin de katılımıyla gerçekleştirildi.

"TRABZONSPORLU'YSAK DESTEK OLMAMIZ LAZIM"

Mayıs 2013'te seçildiği başkanlık görevi sona eren İbrahim Hacıosmanoğlu, devir teslim töreni öncesinde yaptığı konuşmada, camiadan yeni seçilen başkan ve yönetimin arkasında olmasını istedi. Başkanlığın her Trabzonsporlu için kutsal bir görev olduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, "Allah bize de nasip etti. Elimizden geldiği kadar ona hizmet etmeye çalıştık. 2,5 sene sonra kongreye gittik. Trabzonspor'un gerçek sahipleri genel kurul üyeleridir. Onların verdiği karara herkesin saygı duyması gerektiğine inanıyorum. Özellikle de ne olursa olsun genel kurulun iradesiyle seçilen başkan ve yöneticilere eğer samimi Trabzonsporlu isek destek olmamız lazım. Hatalarını da basın yoluyla değil, yüz yüze söyleyecek kadar medeni olmamız lazım." dedi.



HACIOSMANOĞLU: DERDİMİZ TRABZONSPOR

Kendisinin Trabzonspor sevdalısı olduğunu anlatan Hacıosmanoğlu, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonra da aynı zihniyetle varsa söyleyeceğimiz fikrimiz arkadaşlarımızın yüzüne söyleyeceğimizi bilmenizi isterim. Onları yıpratacak, çalışma alanlarını daraltacak, başarısız olmaları için mücadele edecek zihniyette değiliz. Hiçbir Trabzonspor sevdalısının da böyle olacağını düşünmüyorum. Bizim derdimiz Trabzonspor. Onun başarılı olması için hep beraber mücadele etmemiz lazım. Kim Trabzonspor'u başarıya götürüyorsa onu omuzlarımızda taşımamız lazım." diye konuştu.


"TRABZONSPOR SEVDALISIYIZ"


Kendilerinin çok zor şartlarda görev yaptıklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, "İçeride, dışarıda bizimle uğraşan çok insan oldu. Sayın başkan 3 seneliğine seçildi. Eğer bizTrabzonspor'un başarısını istiyorsak, bu yönetimin arkasında duralım, elimizden gelen desteği verelim. Şampiyon yapsın, ondan sonra talip olan arkadaşlar da 'Avrupa şampiyonluğunu yaşatacağız' desin, onun mücadelesini verilim. Biz Trabzonsporsevdalısı, taraftarıyız. Tribüne geçeceğiz, maçları oradan seyredeceğiz. Bize ihtiyaç olan her noktada bir asker gibi talep olursa arzuyla gideriz, olmazsa da müdahale edeceğimiz, inisiyatif kullanacağımız yerler olursa yardım edeceğiz." dedi.

BİZE YAPILANLAR ONA YAPILMASIN!

Muharrem Usta'nın '50. yılda şampiyonluk' vaadiyle göreve geldiğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "İnşallah bunu başarır, biz de onun sevinciyle hep beraber coşarız. Bize yapılanların aynısı ona yapılmasın. Eleştirilerimizi yüzüne söyleyelim. Yönetimlerin rahat çalışmasını sağlayalım. Bunu yaparsak yolun yarısını aşmış oluruz." diyerek sözlerini tamamladı.

 

MUHARREM USTA: "CAMİAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"

Daha sonra söz olan yeni başkan Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözlerinin hem sorumluluklarını artırdığını, hem de yarınlara ne kadar sağlıklı gidebileceklerinin işaretini gördüğünü belirtti. Hacıosmanoğlu ve Celil Hekimoğlu'nun kongre sürecine üstün katkıları olduğunu kaydeden Usta, şöyle konuştu:

"Biz aslında hep beraberiz, birlikteyiz ama yarış ne kadar ciddi olursa aslında yarınlara dair sorumluluklarımız da bir o kadar artıyor. Büyük kulüplerin her zaman başarıya ihtiyacı var. Başarılı olduğunda bölünme, parçalanma en aza iniyor. O nedenle biz bir iddia koyduk. Ama bu tüm camia ile başarabileceğimiz bir iddia. Buradan şöyle bir vaadimiz olsun; derleyici toparlayıcı olmak adına ana sorumluluk artık bizde. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışacağız, camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz."

"BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"

Sayın başkanımızın söylediği gibi olması gereken; aslında kapalı kapılar arkasında, kendi içimizde sorunlarımızı konuşmak. Umut ediyorum ki, bunların hepsini başaracağız. Camia olarak ayağa kalkacağız, çok büyük başarılara imza atacağız. Yarınlarımız çocuklarımız, gençlerimiz, milyonlarca Trabzonspor camiası için çok daha iyi olacaktır diye umut ediyorum. Bundan sonra yürüyüşümüz el ele olacaktır."

ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Usta, bir soru üzerine de teknik adam ve futbolculara yapılacak ödemelerle ilgili konuları, yönetim kurulu üyeleriyle ilgili yapacakları toplantıda görüşeceklerini dile getirdi.

MAZBATA ALINDI

Konuşmaların ardından kongre Divan Başkanı Ahmet Metin Genç, mazbatasını yeni başkan Muharrem Usta'ya verdi. Eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da kulüp karar defterini Usta'ya verdi. Ardından diğer yönetim kurulu üyelerine de teker teker mazbataları takdim edildi.


Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7986 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim