• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 16 °C

'Türkiye'nin sağlığına kalbini veren kazanacak'

'Türkiye'nin sağlığına kalbini veren kazanacak'
Özel sağlık kuruluşlarının yöneticilerinden oluşan Sağlık Gönüllüleri Türkiye (SGT) Derneği, sağlıkta geliştirilen başarılı sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye devam ediyor. Derneğin birkaç yıldır verdiği "Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri" bu yı

Özel sağlık kuruluşlarının yöneticilerinden oluşan Sağlık Gönüllüleri Türkiye (SGT) Derneği, sağlıkta geliştirilen başarılı sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye devam ediyor. Derneğin birkaç yıldır verdiği "Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri" bu yıl da mayıs ayında sahiplerini bulacak.

Dernek Başkanı Oğuz Engiz, sağlık alanında yapılan sosyal sorumluluk projelerini teşvik etmek ve başarılı çalışmaların örnek olmasını sağlamak amacıyla her yıl insan sağlığını ilgilendiren konularda yapılmış başarılı sosyal sorumluluk projelerini ödüllendirdiklerini kaydetti. Bu kapsamda "sağlıkta sosyal sorumluluk büyük ödülü", "sağlıkta en başarılı sivil toplum kuruluşu ödülü", "sosyal sorumluluklarını en iyi yerine getiren sağlık kuruluşu ödülü" ve "sağlığa en fazla gönüllü katkıda bulunan kişi ödülü" verilecek.
"Türkiye'nin sağlığına kalbini verenler, Türkiye'nin kalbini kazanıyor" sloganıyla verilecek ödülleri seçecek jüri şu isimlerden oluşuyor: Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Gürgen, 19 Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Diren, Hürriyet Gazetesi Yazarı ve Referans Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdal Sağlam, Eğitim ve Sağlık Muhabirleri (ESAM) Derneği Başkanı Sibel Güneş, Kapital Medya AŞ kurucusu ve Yayın Yönetmeni Pelin Özkan, Sağlık Gönüllüleri Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Engiz.
 
Yarışan projeler
Ödüller için aday adayı projeler de belirlendi: Türkiye Bankalar Birliği/"Çok Yaşa Bebek", Tekpa/"Bu Gülümsemeyi Koruyalım", Koç Topluluğu/"A.Ü. Tıp Fakültesi Vehbi Koç Göz Hastanesi", AstraZeneca/"Gelişmekte Olan Ülkelere Sağlık Desteği", OFF/"Kanınızı sivrisineklere değil, Kızılay'a bağışlayın", Aygaz/"Aygaz'dan Türkiye'ye Sağlık Işığı: Ayışığı", Roche/"Mavi Bisiklet", DHL/"Biz Yardım Ulaştırıyoruz", Tetra Pak/"Sağlık İçin Sağlıklı Süt İçin", Acıbadem Sağlık Grubu/"Badem Çocuk", Koç Finansal Hizmetler/"10.000 Kimsesiz Çocuğa Aşı", AstraZeneca/"İlk Yardıma İlk Adım", Eczacıbaşı Yapı Grubu/"Tuvaletimiz Geldi", Group Florence Nightingale/"Doğuş Çocuk Projesi", Hasbro İntertoy/"Küçük Yüzlerde Büyük Bir Gülümseme", P&G/"Küçük Adımlar Büyük Yarınlar", 3M Türkiye/"Üniversite Hastanelerine Destek", İpek Kâğıt/"Solo İlköğretim Okulları Kişisel Hijyen Eğitimi", Danone/"Gülümseyen Gelecek Anasınıfları", Teknosa/"İlköğretim Proje Yarışması", Danone/"D Vitamini ile Gülümseyen Gelecek".

Ödüller için başvurular 31 marta kadar alınacak.

Bu haber toplam 1694 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim