• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 17 °C

Universal Grup Hastaneleri'nde Cemal Özcan Dönemi

Universal Grup Hastaneleri'nde Cemal Özcan Dönemi
Uzun süredir maddi sıkıntı içinde bulunan ve bazı hastaneleri de kapanan Üniversal Grup Hastaneleri, ekibiyle birlikte İzmirli işadamı Cemal Özcan'ın yönetimine geçti.

İZMİR/STAR

Geçtiğimiz yıllarda, Azmi Ofluoğlu, sahibi bulunduğu Vatan Hastanelerini, yabancı ortaklarında bulunduğu Unıversal Grup adın altında birleştirerek sağlık sektöründe güçlü bir hastaneler zinciri oluşturmuştu. Geçen süre zarfında ekonomik sıkıntıya düşen Universal Grup'tan son zamanlarda yabancıların desteklerini çekmeleri üzerine hastaneler kapanma ile karşı karşıya kalmış, bazı hastanelerde kapanmıştı. Özel hastane yönetiminde Türkiye'de duayen olan İzmir'li işadamı Cemal Özcan, ekibiyle birlikte Unıversal Grup Hastanelerinin satış sürecine dahil oldu ve geçtiğimiz yıl sonundan itibaren devam eden sürecin başarılı bir şekilde yürümesinde etkili oldu ve Unıversal Grup Hastanelerini devraldı.
 
Halen İzmir'de sağlık sektöründe Tıp Merkezi ile sağlık hizmeti veren İzmirli işadamı Cemal Özcan, geçtiğimiz yıllarda devraldığı Özen Tıp Merkezinin hizmet ağını genişleterek başarılı kadrosuyla hastane konumunda İzmirlilere hizmet vermeye devam ediyor.  ASİAD-Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Ege Bölge Başkanlığıyla birlikte çeşitli sosyal çalışmalara imza atan İzmir'in başarılı işadamı Cemal Özcan'ın, Unıversal Grup Hastanelerinin yönetimiyle birlikte, Türkiye'de özel hastane sektöründe güçlü bir grup oluşturmayı hedefliyor.   
 
Universal Grup ile çetin bir satın alma süreci yaşadıklarını belirten İzmirli işadamı Cemal Özcan, “Vatan hastanelerinin kapanmasına göz yumamazdık, Vatan Hastaneleri ve ardından Universal Gurubun bugünlere gelmesinde gecesini gündüzüne katan grubun hakim ortaklarından Azmi Ofluoğlu ile geçirdiğimiz olumlu satın alma süreci sonrasında, Universal Grubun hastanelerini bünyemize aldık. Bu sürece destek veren Ofluoğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.
 
Son zamanlarda geçirdiği ekonomik sıkıntılar ile mücadele eden Universal Grup hastanesi çalışanlarına ve hastanelerin bulunduğu bölge halkına seslenen İzmirli işadamı Cemal Özcan, “Bünyemize katılan Unıversal Grup hastanelerinde bugüne kadar çalışan veya hizmet veren personel, kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Hastanelerimizin bundan sonraki çalışmalarında da yine bölge halkımızla birlikte olacağız. Sizlere sağlık hizmeti verirken ilinizin, bölgenizin istihdamına önemli katkılar sağlayacağız.  Bugüne kadar sizlerin yaşadığı sıkıntıların bir daha yaşanmaması için bizler bütün imkânlarımızı kullanacağız, bölge halkı olarak sizlerinde güven ve desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.
 
Önümüzdeki günlerde, Unıversal Grup hastanelerinin, deneyimli ve güçlü yeni sağlık kadrolarıyla bölgelerine sağlık hizmeti sunmaya devam edecek.  

Bu haber toplam 12195 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim