• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 19 °C

Ünlülerin Diyetisyeni Şeyda Çoşkun Bakanlığı alarma geçirdi!

Ünlülerin Diyetisyeni Şeyda Çoşkun Bakanlığı alarma geçirdi!
Sertifikası olmadığı halde spor ve diyet programı uygulatan Şeyda Coşkun; bakanlığı alarma geçirdi. Yeni kanunla, Coşkun'a birçok yasak getirilecek!

Sertifikası olmadığı halde spor ve diyet programı uygulatan Şeyda Coşkun; bakanlığı alarma geçirdi. Yeni kanunla, Coşkun'a birçok yasak getirilecek!

Gülben Ergen'den Hacı Sabancı'ya kadar birçok ünlüyü zayıflatarak dikkat çeken Şeyda Coşkun'a kötü haber! Her bir müşterisinden aldığı yaklaşık 3 bin euro'luk ücretle dudak uçuklatan 'yaşam koçu', sık sık haber olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı alarma geçirdi. Diyet ve spor programı uygulatan isimlere yurt dışındaki gibi sıkı denetimler getirmeyi planlayan Bakanlık, konuyla ilgili kanun çıkarmak üzere...

SERTİFİKA ZORUNLULUĞU GELİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı; cezai uygulamalar konusunda yasal düzenlemeler yapacak. Kanun çıktığında Şeyda Coşkun başta olmak üzere hiçbir kişi, ilgili federasyondan sertifika almadığı takdirde kimseye spor ve diyet programı uygulatamayacak.

COŞKUN'LA İLGİLİ ŞOK İDDİALAR!

Bu arada Coşkun'la ilgili dedikodular ilginç. Şeyda Coşkun'un müşterilerine gönderdiği yemeklerini, hiçbir eğitimi olmayan iki Moldovyalı kadına yaptırdığı öne sürüldü. Coşkun'un sıkı diyetleri yüzünden birkaç müşterisinin de sinir sistemlerinin çöktüğü ve sinir krizi geçirdiği de iddialar arasında. Bazı müşteriler ise vücutlarında sarkma olduğu için şikayetçi.

Şeyda Coşkun'un Bakanlık'tan sertifikası olmadığı halde yüksek ücretlerle birçok kişiye diyet yaptırması; vatandaşı da isyan ettirdi. İşte Coşkun'la ilgili twitter'da yazılan sitem dolu yazılardan sadece birkaçı...

- Şeyda Coşkun kimdir ya! Sağlıklı zayıflama hakkında gerçekten bilgili mi? Herkes diyetisyen, herkes uzman kesildi başımıza.

- Bu Şeyda Coşkun'un eğitim durumu ne?

- Neyine güveniyor ya da güveniliyor acaba?

- Kendisi Türkiye'de sivrilmek istemediğini söylüyor. Daha ne kadar sivrilecek acaba; yürüyerek trilyoner olmuş durumda.

- Saçlarına fön çektirip yürüyüşe çıkan ünlülerin yürüteci Şeyda Coşkun'un eğitim durumu nedir?

LÜKÜS HAYAT OH NE RAHAT

Her bir müşterisi için yaklaşık 3 bin euro alan ve birçok defa da toplu zayıflama programları uygulatan Şeyda Coşkun'un aylık gelirinin ortalama 200 bin lira olduğu tahmin ediliyor. Coşkun, bu kazancının çoğunu lüks araçlar için harcıyor.

Şeyda Coşkun'un aldığı yüklü ücretin vergisini kuruşu kuruşuna devlete ödeyip ödemediği merak konusu oldu. Gazete haberlerini takip eden Maliye Bakanlığı'nın ise bu nedenle Coşkun'u vergi takibine aldığı söyleniyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 11902 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim