• BIST 8718.11
  • Altın 2246.452
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1901
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Bursa 2 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 7 °C

Vajinismus tedavisinden sonra hamilelik dönemi

Vajinismus tedavisinden sonra hamilelik dönemi
Vajinismus problemini hayatından çıkaran eşler bu sorun yüzünden hayalini kurdukları çocuk sevgisine artık kavuşmak istemektedirler.

Vajinismus tedavisinden sonraki dönem hamilelik ile ilgili aklınıza takılan bütün sorular da tek yapmanız gereken işi uzmanına sormanızdır.

Vajinismus tedavisinde doğru merkez araştırması ile başarıya ulaşan bireylerin hayatında pozitif olaylar yaşanmaktadır. Vajinismus tedavisi istanbul şehri başta olmak üzere daha çok büyük şehirler de rastlanılan ve çözüm yolu bulunan bir hastalıktır. Vajinismus tedavi sonrası dönemde bir kesinlik olmamasına rağmen ortalama olarak 2 ay hamile kalmamaları ve evliliklerinde yaşamak istedikleri cinsel ilişkilerini yaşamaları önerilmektedir. Toplum tarafından lanse edilen birtakım kuralların aksine hamilelik zamanında cinsel ilişkiye girmenin aslında bir tehlikesi yoktur. Bireyler sadece hamileliğin son dönemlerine girildiği zamanlar da cinsel ilişkiye girmemeye dikkat etmelidirler. Sadece kontrolü gerçekleştiren ve risk gördüğü durumlarda cinsel ilişkiyi jinekolog doktor yasaklayabilir.

Vajinismus tedavisi işleminden sonra karşımıza çıkan sorulardan en sık olanı hamilelikten korunma yöntemleridir. Çiftler eğer hemen çocuk düşünmüyorlarsa modern korunma yöntemlerini tercih edebilirler. Evlilik süreci uzun olan ve aile tarafından çocuk baskısı gören çiftlere de çözüm yollarını öneriyoruz. Bu durumda çiftler 1-2 arası dışarı boşalma, kontrol hapları ve koruyucu ile cinsel ilişkiye girebilir.

Vajinismus tedavisi sonrası dönemde hamilelik durumu doğal olarak seyreder. Bu tedaviyi başarılı bir şekilde geçiren bayanlar da hamilelik döneminde diğer bayanlardan hiçbir farkı olmayacaktır. Aralarındaki tek fark ise; vajinismus tedavisi gören bayanların daha hassas olmalarıdır. Bu yüzden mutlaka uzman bir jinekolog tercih etmeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı Bilgi İçin www.vajinismus.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 3705 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim