• BIST 9747.45
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 21 °C

VIP hastaya canlı müzikle göz ameliyatı

VIP hastaya canlı müzikle göz ameliyatı
Dünya Göz Hastaneleri, sağlık turizmindeki rekabette yeni bir uygulama başlattı. Artık ’VIP’ statüsündeki hastalar Dünya Göz’de ameliyatlarını canlı arp müziği eşliğinde olabiliyorlar. Dünya Göz yetkilileri uygulamadaki amacın, hastanın stresini azaltmak

Dünya Göz Hastaneleri, sağlık turizmindeki rekabette yeni bir uygulama başlattı. Artık ’VIP’ statüsündeki hastalar Dünya Göz’de ameliyatlarını canlı arp müziği eşliğinde olabiliyorlar. Dünya Göz yetkilileri uygulamadaki amacın, hastanın stresini azaltmak olduğunu belirtiyorlar.

DÜNYA GÖZ Hastaneleri Grubu, dünyada yıllık 6 milyar dolara yaklaşan cirosuyla giderek önem kazanan sektördeki pazar payını yükseltmek için, bir yandan uluslararası yatırımlarını hızlandırırken diğer yandan da VIP hastalar için ameliyatlarını canlı müzik eşliğinde yapmaya başladı. Son yıllardaki ortalamasıyla 12 bin yabancı hastayı ülkemizde tedavi ederek önemli bir başarıya imza atan Dünya Göz, önümüzdeki dönemde yurt dışında gerçekleştireceği yeni yatırımlarla bu sayıyı yılda 25 bine taşımayı hedefliyor.

25 BİN YABANCI: Grubun İş Geliştirme Direktörü Selin Peker, sağlık turizmi konusunda her geçen gün daha büyük işlere imza atıklarını belirterek "Yakın bir süre içinde açacağımız Etiler merkezimizle birlikte İstanbul’da 8, yurt dışında ise Amsterdam ve Berlin’de iki göz kliniği toplamda 10 şube sayısına ulaşacağız. Yurt dışı şube sayımızı 2009 yılının sonu itibarıyla yeni yatırımlarla 10’a yükseltip tedavi edeceğimiz yabancı hasta sayısını da 25 bin düzeyine ulaştırmayı planlıyoruz. Amsterdam ve Berlin’e ilave olarak İngiltere, Almanya, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da açılması planlanan klinikler için uygun merkezlerin araştırmalarını tamamladık" dedi.

ARP MÜZİĞİ: Hastaların tedavi süreçlerini hızlandırmak ve ameliyatlar sırasında yaşanan stresin giderilmesi amacıyla Türkiye’de ilk kez VİP hastalar için yeni bir uygulamayla arp eşliğinde canlı müzik hizmeti başlattıklarını da açıklayan Selin Peker, "20. yüzyılın ortalarında keşfedilen ve günümüze kadar her geçen gün tedavi edici özelliği daha iyi anlaşılan müzik, artık gelişmiş ülkelerdeki ameliyatlarda da yaygın olarak kullanılmaya başlandı. Son olarak geçtiğimiz günlerde Danimarka, Almanya, Belçika ve Hollanda’dan gelen 46 kişilik bir hasta grubu lazer operasyonu geçirdi. Bu yeni uygulamanın gerçekten de hastalar üzerinde son derece olumlu etkili olduğunu gördük. Grup daha sonra tedavi olmuş olmanın ve net bir görüşe sahip olmanın mutluluğu ile İstanbul’u gezdiler. Sağlık turizminin, tatil turizmine oranla en önemli ayrıcalığı turistin sağlık için gelmesi halinde aynı süre içinde 4-5 misli daha fazla döviz bırakmasıdır" dedi.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim