• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 18 °C

VIP hastaya VIP hizmet geliyor

VIP hastaya VIP hizmet geliyor
Jakuzili süit odalarda yatan VIP hastalar, özel kuaförden kablosuz internete birçok hizmetten yararlanabiliyor.

İşte Türkiye’nin önde gelen özel hastanelerinin VIP hizmetleri...

ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ

Anadolu Endüstri Holding’in ortakları olan Özilhan ve Yazıcı ailelerinin desteklediği Anadolu Vakfı’nın kurduğu ASM (Anadolu Sağlık Merkezi), 2005 yılında hizmete açılmıştı. Gebze’deki Anadolu Sağlık Köyü içindeki ASM, 222 hasta yatak kapasitesine sahip. Merkezde VIP yatan hasta katı ve 8 adet VIP süiti bulunuyor. Bu kat ve odalarda VIP yatarak tedavi hizmeti sunuluyor. Ayrıca check-up için de isteyenlere VIP hizmet veriliyor.

VIP süitleri; hasta odası ve misafir odası olmak üzere gerektiğinde birbirinden ayrılabilen ya da birleştirilebilen iki ayrı bölümden oluşuyor. Panoramik bir manzarası olan odalarda plazma TV’den DVD oynatıcıya, mini bardan özel oturma gruplarına kadar birçok detay düşünülmüş. Örneğin, VIP süitlerinde bulunan iç dekorasyon elemanları İtalya’dan, hasta yatağı ise ABD’den ithal edilmiş. Ahşap dolap ve diğer elemanlarda kullanılan laminat ahşap kaplama deseni Anadolu Sağlık Merkezi’ne özel olarak yurtdışında tasarlanmış. Pencere perdeleri ve kumaşları da yine Anadolu Sağlık Merkezi’ne özel yanmaz kumaştan üretilmiş.

VIP süit tuvalet de duş, klozet ve lavabosu, saç kurutma makinesi, özel üretilen tutunma barları ve seramik kaplamalarıyla hasta ve misafire otel konforunu aratmayacak şekilde tasarlanmış. Klozetler, su hazneleri içerisinde yer alan ve bekleyen suyun enfeksiyon riskine karşı hiç kullanılmasalar dahi günde iki defa kendi kendini otomatik tahliye edecek şekilde planlanmış.

Bu özel odalarda ayrıca wireless (kablosuz) internet erişim olanağı hizmeti de sunuluyor. Ücretsiz gazete, kuaför gibi hizmet sunumları gerçekleştiriliyor. Her bir VIP süitin 60 metrekare olduğunu belirtelim. 8 süitin bulunduğu VIP katı, hekim ve hemşire odaları dahil bin 250 metrekareden oluşuyor.

Anadolu Sağlık Merkezi İdari Hizmetler Direktörü Mustafa Uslu, “Anadolu Sağlık Merkezi’ndeki tüm hasta odaları hasta ve misafirlere modern bir ev ve modern bir otel konforu sunabilme anlayışıyla tasarlandı ve kuruldu” diyor. Uslu, özellikle yoğun ziyaretçi trafiğine sahip hastaların ve doğum süreci 2-3 günü bulan hamilelerin bu özel mekanları tercih ettiğini belirtiyor.

Mustafa Uslu, Anadolu Grubu bünyesindeki kadrolu tüm çalışanlara, bu çalışanların birinci derece yakınlarına ve tüm grup emeklilerine de VIP odalarda hizmet sunulduğu bilgisini veriyor.
Bu haber toplam 49541 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2 3 4 5 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim