• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 25 °C

VIP hastaya VIP hizmet geliyor

VIP hastaya VIP hizmet geliyor
Jakuzili süit odalarda yatan VIP hastalar, özel kuaförden kablosuz internete birçok hizmetten yararlanabiliyor.

MEDICAL PARK

VIP hizmetleri yoğun bakıma taşıdı
Medical Park Hastaneler Grubu bünyesinde halen 17 hastane hizmet veriyor. Bunlardan Göztepe, Bahçelievler, İzmir ve Antalya hastanelerinde VIP bölümü bulunuyor. “Hasta odaklı yaklaşım”dan esinlenerek tasarlanan VIP bölümleri, hastaların tedavi sürecine psikolojik katkı sağlayacak fiziksel şartlar düşünülerek dizayn edilmiş. Hastane yönetimi, VIP katında hastaların kendilerini evde gibi hissetmelerini hedefliyor. Bu bölümlerdeki hasta ve yakınları özel bir şekilde ağırlanıyor. Özel eğitimli personel, gelen hastalarla birebir ilgilenerek işlemlerini takip ediyor.

Antibakteriyel özellikler dikkate alınarak tasarlanan VIP bölümünde king (kral) süitleri de bulunuyor. Bu özel odalarda hizmet alan hasta ve hasta refakatçileri çoktan seçmeli mönüleri kullanarak yemeklerini yiyebiliyor. Hastalar ve refakatçiler son derece konforlu oturma salonunda dinlenirken; sınırsız internet hizmetinden, günlük gazete ve çay gibi hizmetlerden ücretsiz yararlanabiliyorlar.

Medical Park, VIP hizmetleri İzmir’de yoğun bakım ünitesine de taşıdı. Bu ilde ilke ve tek olan VIP yoğun bakım hizmeti, her hasta için farklı ve izole edilmiş 10 yoğun bakım ünitesinde veriliyor. Hasta yakınlarının yoğun bakımdaki hastayı dışarıdan izleyebilecekleri özel bir cam bölge bile var...

MEDLINE

200 bin VIP hastası var
Medline Sağlık Grubu, Şevket Sabancı ve çocuklarının kurduğu Esas Holding bünyesinde 2007 yılından beri hizmet veriyor. Grubun halen Adana, Antalya, Aydın, Eskişehir, Konya ve Kütahya’da 6 hastanesi bulunuyor. Grup hastaneleri, 90’ı yoğun bakım olmak üzere toplam 550 yatağa ve bin 500 çalışana sahip.

Medline Sağlık Grubu’ndaki hastanelerde 30 VIP süit, 220 de tek yataklı özel oda bulunuyor. Ayrıca VIP hastaların özel hizmet aldığı hasta kabul birimleri ve lounge alanları mevcut. Bu alanlarda özel anlaşmalı kurumlara (özel sigortalar, vakıflar, bankalar, özel anlaşmalı şirketler), yabancı hastalar ve özel hizmet almak isteyen hasta ve hasta yakınlarına hizmet veriliyor. VIP alanlarda, yabancı dil bilen, konusunda eğitimli, uzman çalışanlar görev alıyor. Özel hizmet almak isteyen hastaların tüm kayıt işlemleri “VIP hasta kabul” bölümünde yapılıyor. Özel hastaların hastane içindeki işlemlerinde de kendilerine tahsis edilen “hasta danışmanları” refakat ediyor. Bekleme sürelerinde özel lounge alanlarında ikramlar eşliğinde TV izleyerek ya da gazete ve dergileri okuyarak vakit geçirmelerine olanak veriliyor.

Medline Sağlık Grubu Genel Müdürü Mineş Yılmaz, VIP uygulamalarından ayakta ve yatarak tedavilerde yılda 200 bin hastanın yararlandığını söylüyor. Her yıl bu sayının arttığını vurgulayan Yılmaz, “VIP hizmet alan hastalarımızdan gelen geri dönüşler doğrultusunda sürekli iyileştirme ve geliştirmeler yapıyoruz” diyor.

Bu haber toplam 49794 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2 3 4 5 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim