• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 20 °C

'Yaşamaz' denildi, doğum gününü kutlayarak taburcu oldu

'Yaşamaz' denildi, doğum gününü kutlayarak taburcu oldu
Batman'da üzerine demir kapı düşen 28 yaşındaki Yusuf Yetiş, çevredekilerin yardımı ile batman bölge devlet hastanesi'ne kaldırıldı. doktorların yaşamasını mucizelere bağladığı yetiş, doğum gününde taburcu oldu.

MEHMET ŞÜKRÜ YILDIRIM 
BATMAN (İHA) - Üzerine demir kapı düşmesi sonucu Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir kişi, doktorların 'yaşaması mucize' demesine rağmen, doğum gününde taburcu edildi.
Batman'da üzerine demir kapı düşen 28 yaşındaki Yusuf Yetiş, çevredekilerin yardımı ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların yaşamasını mucizelere bağladığı Yetiş, doğum gününde taburcu oldu. 

Hastanın durumuna ilişkin bilgi veren Batman bölge Devlet Hastanesi'nde görevli Op. Dr. Süleyman Damgacı, hastanın çalışırken üzerine demir kapılar düştüğünü ve ağır yaralandığını söyledi. Op. Dr. Damgacı, "Hastanemize getirildiğinde bilinci kapalı bir durumdaydı. Yaşama umudu çok azdı. Yaşam skorunun alt düzeyi 4 idi. Kafatasında yaygın kemik çökme fraktürü ve altında yaygın subdural ve beyin içi kanama mevcuttu. Acil ameliyat edildi. Kafa kemiği çıkarılıp bacağına yerleştirildi. Yoğun bakımda uzun süre kaldı. Bilinç yerine geldi daha sonra servise alındı. Konuşması ve yürümesi düzeldikten sonra kafasından çıkarılan kemik yerine kondu. Yusuf, hayata mucizevi bir şekilde tutundu. Bir oğlunun olacağını serviste öğrendi. Tedavisi devam ederken baba oldu, doğan çocuğuna benim adımı verdi. Hastamın doğum gününü serviste hep birlikte kutladık, sağlığına kavuşmasının sevincini yaşadık. Yusuf Yetiş ve ailesi tüm servis çalışanlarına ve hastane yönetimine teşekkür ederek ayrıldılar" dedi. 

"BÖLGE DEVLET HASTANESİ BÖLGEYE HİTAP EDİYOR"

Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. İdris Yıldırım, Bölge Devlet Hastanesi’nin sadece Batman'a değil, bölgeye hitap ettiğini söyledi. Uz. Dr. Yıldırım, "Doktorlarımızın başarılı çalışmalarıyla bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Hastalarımızın sağlığına kavuşarak taburcu olduğunu görmek bizi daha çok motive ediyor. Hasta memnuniyeti ve çalışan memnuniyeti bizim için çok önemli bu nedenle çalışmalarımız hep daha iyiye doğru yol alacaktır" diye konuştu. 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4166 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim