• BIST 9693.46
  • Altın 2494.511
  • Dolar 32.5088
  • Euro 34.6886
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 17 °C

Yatakta 10 büyük hata erkeklerin ve kadınların hatası:

Yatakta 10 büyük hata erkeklerin ve kadınların hatası:
Yatak odası kimi zaman çok karmaşık bir hal alabilir. Büyük hatalardan kaçınmak için dikkat etmekte fayda var, o yüzden bu 10 büyük hataya dikkat

Yatak odası kimi zaman çok karmaşık bir hal alabilir. Büyük hatalardan kaçınmak için dikkat etmekte fayda var. İşte erkeklerin ve kadınların yaptığı 10 büyük hata:

Erkekler

1 - Sadece sekse odaklanmak, partnerinize onu sadece kendi mutlu anınıza ulaşacak bir araç olarak kullanıyor olduğunuzu hissettirmek. Partnerinizin isteklerini, arzularını önemsemeden sadece kendi bedeninize odaklanmanız. Bu belki ekranda 'güzel seks' gibi görünebilir, ama gerçek hayatta işler biraz daha karışık ve duygulara yer bırakmazsanız kaybeden siz olursunuz...

2 - Seksi yalınlaştırmak, zevk verecek ve uzun vadede daha fazla seks yapmayı sağlayacak unsurları dışlamak. Sözgelimi güzel bir yemek, müzik, dans, masaj, daha fazla tensel temas...

3 - "Hadi seks yapalım" diyip olaya girmek, karşınızdakini seks için hazırlamamak. Klitoris küçük, ama son derece hassas bir bölgedir. İyi bir orgazm daha fazla çaba ve ilgi isteyebilir.

4 - Partnerinizi dinlemeyip, izlediğiniz filmleri taklit etmek. Gözlerinizi bağlayıp birbirinize çilek yedirmek, masanın üzerindeki dosyaları tutkuyla bir yana savurmak seyirciye güzel görünebilir, ama daha iyi seksin kesin formülü değildir. Daha iyi seks için partnerinizin bedenini tanımaya çalışın, onu dinleyin ve kendi bedeninizi ve arzularınızı anlatın. Arzularınızı söze dökmekten korkmayın.

5 - Eski sevgililerle yaşanan uzun süreli romantizmi yeni sevgililerle kıyaslamak. Eski alışkanlıkları dayatmak. Hormonal ve zihinsel olarak beynimiz ve vücudumuz bu farklı durumlara farklı tepkiler verecektir. Eski ilişkiler bitip yeni ilişkiler başladığında da durum böyledir. Yeni bir insanla birlikte olmaya başladığınızda onu yeni keşfettiğinizi unutmayın.

Kadınlar

1. Gecenin seks için en iyi zaman olduğunu düşünmek. Hormonal olarak kadınlar sabahları daha rahat orgazm olur. Ama gece olduğunda (yorgun bir günün, işin, çocukların, yemeğin, ev işlerinin ardından) yorgun olabilirsiniz. Sabah seksine ağırlık verin. Haftasonları sabah seksini ihmal etmeyin. Ayrıca gün içinde uygun fırsatları değerlendirmekten çekinmemek, sürprizler yapmak (aniden çırılçıplak oturma odasında belirmek gibi) hem seks hayatınızı canlandıracak hem de ilişkiyi dinamik kılacaktır.

2. Seksi silah olarak kullanmak. Partnerinizi 'cezalandırmak' için seksi kullanmayın. Sorunlarınızı konuşarak gidermeyi tercih edin. Uzun vadede bu silah işlemez hale gelebilir ve size dönebilir. Bu istemediğiniz halde seks yapmanız anlamına kesinlikle gelmiyor. Sözgelimi sizin istediğiniz şeye karşı çıkan çok öfkelendiğiniz partnerinize "Sen bu akşam koltukta yat" demeyin.

3. Mideye indirilen şeylerin seksi ne kadar etkileyebileceğini düşünmemek. Alkol, antidepresan, antihistaminik ve hatta tabak dolusu makarna! Sizi ağırlaştıran, yavaşlatan ve hantallık yaratıp iyi bir orgazmı engelleyen besinlerden ve diğer unsurlardan uzak durun.

4. Kendinizi başkalarıyla kıyaslamak ve en iyi arkadaşlarınızın / komşularınızın / çalışma arkadaşlarınızın daha iyi seks yaptığını farzetmek. Bu 'Ümitsiz Ev Kadınları' mantığı hiçbir zaman kesin değildir, Kapalı kadınlar arkasında neler olduğunu asla bilemezsiniz.

5. Çok fazla beklemek. Kadınlar erkeklerin düşüncelerini okumalarını ister (erkekler her zaman kadınların adım atmasını beklerken) ve bunu yaptıklarında kendiliğinden ve tam olarak yapmalarını isterler. Bu sıraca epey zaman geçer ve sonuçta ya seks olmaz ya da kötü seks olur.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7096 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim