• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 25 °C

YDÜ Hastanesi’ne İsviçre’den Yıldız Kalite Ödülü

YDÜ Hastanesi’ne İsviçre’den Yıldız Kalite Ödülü
İsviçre’nin Cenevre kentinde 15.'si gerçekleştirilecek ödül töreninde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne Platinyum kategorisinde Yıldız Kalite Ödülü verileceği belirtildi.

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, İsviçre’de gerçekleştirilecek uluslararası ödül törenine katılmak ve KKTC, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne Platinyum kategorisinde verilen Yıldız Kalite Ödülü’nü almak üzere adadan ayrıldı. Günsel’e Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan ve Genel Koordinatör Görkem Bulunç eşlik ediyor.

Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya gore; İspanya merkezli Business Initiative Directions (BID) kuruluşu tarafından 21 Eylül 2014 tarihinde uluslararası katılım ile İsviçre’nin Cenevre kentinde 15.'si gerçekleştirilecek ödül töreninde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne Platinyum kategorisinde Yıldız Kalite Ödülü verileceği belirtildi.

BBC, Wall Street Journal gibi dünyaca ünlü kurumlara da BID’den ödül aldı…

Açıklamada BID’in (Business Initiative Directions), 1986 yılından buyana 179 ülkeden Wall Street Journal ve BBC gibi dünyaca ünlü yayın kuruluşlarının da arasında bulunduğu  konusunda başarılı kuruluşlar ve şahısları ödüllendirdiği belirtilen açıklamada, Uluslararası Yıldız Kalite Ödülü’nün kurumsal başarı, kurumsal kalite, kurumsal yenilik, hizmette mükemmellik, teknoloji kullanımı, müşteri hizmetleri, kurumsal prestij, ISO9000 ve QC100 prensip ile kriterlerine uygun olarak verildiği vurgulandı.

Ödül İ. Günsel’e taktim edilecek…

Business Initiative Directions tarafından gerçekleştirilerek Amerika, Avrupa, Asya ile Afrika kıtalarından pek çok ülke temsilcisini bir araya getirecek organizasyonda Yıldız Kalite Ödülü’nün Doç. Dr. İrfan S. Günsel’e taktim edileceği belirtilen açıklamada, Ödül törenine pek çok elçi ile KKTC Roma Temsilcisi Novber Ferit Vechi yanısıra, Dünya Ticaret Örgütü Nezdindeki Türkiye Daimi Büyükelçisi Mehmet Haluk ILICAK, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi Nezdindeki, Türkiye Daimi Büyükelçisi Mehmet Ferden CARIKCI,Türkiye Cenevre Başkonsolosu Nurdan Bayraktar GOLDER’in de davetli olduğu belirtildi.   

İ. Günsel Büyükelçilerle görüşecek…

Doç. Dr. İrfan S. Günsel’in İsviçre temasları kapsamında ülke temsilcileri yanı sıra büyükelçilerle de bir araya gelmesinin beklendiğine yer verilen açıklamada, Günsel’in yabancı gazetecilerle de çeşitli görüşmeler yapacağı vurgulandı. 

Bu haber toplam 4425 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim