• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 24 °C

Yılların, yüzdeki izlerini silmek mümkün

Yılların, yüzdeki izlerini silmek mümkün
Aynadaki görüntünüz, size eskisi gibi canlı gelmiyorsa ve “Yılların yorgunluğunu nasıl silebilirim” ...

Aynadaki görüntünüz, size eskisi gibi canlı gelmiyorsa ve “Yılların yorgunluğunu nasıl silebilirim” diye kaygılanıyorsanız, estetik cerrahinin “Silhouette Lift” yöntemi, yılların izlerini çok kolay siliyor...

İlerleyen yıllar hepimizden bir şeyler götürüyor. 40’lı yaşlarla birlikte yüz ve yanaklarda sarkmalar, doku kayıpları görülürken, kişi yılların etkilerini ve yorgunluğunu daha fazla hissediyor. Plastik ve estetik cerrahideki gelişmeler ise bu korkuların yersiz olduğunu gösteren bir hızla ilerliyor. Bu alandaki son gelişmelerin başında çarpıcı sonuçlarıyla dikkat çeken bir yöntem olan “Silhouette Lift” geliyor.

GENÇLİĞE DÖNÜŞ

“Silhouette Lift ile hem yıllar önceki yüzünüze dönüş yapıyor, hem de genel anestezi, hastanede yatma ve iyileşme süreci gibi zorluklar yaşamıyorsunuz” diyen Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel, operasyonun lokal anestezi altında 45 dakikadan daha kısa sürdüğünü ve yöntemin uygulandığı hastaların 2 gün içinde günlük yaşamlarına döndüklerini belirtiyor. Operasyon geçiren kişideki tüm belirtilerin ortadan kalkması için ise 2 haftalık bir süre gerekiyor.

DOĞAL VE GENÇ

Prof. Dr. Akın Yücel, Silhouette Lift’in çarpıcı sonuçlarına dikkat çekerek bu operasyonla yüzdeki yorgunluk görüntüsünün silindiğini ve geçen yıllara rağmen daha genç ve daha doğal bir görünümün kazanıldığını belirtiyor. Yöntemin bugüne dek dünya çapında 1500 hastaya uygulandığını söyleyen Prof. Dr. Yücel, çok yeni bir yöntem olmasına karşın, aldıkları sonuçların çok başarılı olduğunu belirtiyor.

NASIL YAPILIYOR?

Silhouette Lift işlemi, saçlı deriden yapılan iki kısa kesik yardımı ile gerçekleştiriliyor. Zamanın etkisiyle sarkmış olan orta yüz bölgesine yerleştirilen özel ipler, yüzün bu bölgesini yukarı doğru kaldırıyor. Uygulamayla yanaklar dolgunlaştırılıyor ve yüz ovalinin tekrar oluşturulması söz konusu oluyor. İşlem, boyun ve kalça bölgesine de uygulanıyor.

Kadın ve erkeğe tek seans yetiyor

Silhouette Lift’in tek seanslık bir uygulama olduğunu belirten Prof. Dr. Yücel, bu işlemin yan etkilerinin olmadığını ve sadece kadınlara değil, erkeklere de uygulanabildi ğini söylüyor. Yöntem şişlik, morarma ve ağrıya yol açmıyor ve yüzde belirgin bir gençleşme sağlıyor.

CEYDA ERENOĞLU
 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4645 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim