• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • Ankara 10 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 14 °C
  • İzmir 15 °C

Yoğun bakımda tedavi gören Dr. Mehmet Oktay kurtarılamadı

Yoğun bakımda tedavi gören Dr. Mehmet Oktay kurtarılamadı
İzmir yakınlarında motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanarak 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Ren-Tıp Cerrahi Tıp Merkezi İşletme Müdürü Dr. Mehmet Oktay, üç gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

İzmir yakınlarında motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanarak 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Ren-Tıp Cerrahi Tıp Merkezi İşletme Müdürü Dr. Mehmet Oktay, üç gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Bursa'nın çok yakından tanıdığı simalardan biri olan Mehmet Oktay, aynı zamanda Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Oktay'ın da kardeşiydi.
Ölümüyle Bursa'yı yasa boğan Mehmet Oktay'ın cenazesi yarın (pazartesi) ikindi vakti Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki FSM Camii'nden kaldırılarak toprağa verilecek.

RENTIP'TAN AÇIKLAMA YAPILDI
Rentıp İhsaniye Tıp Merkezi'nin İşletme Müdürü Doktor Mehmet Ayhan Oktay, 23 Temmuz 2009 Perşembe günü Bursa-İzmir karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucunda, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmış ancak yoğun çabalara rağmen kurtarılamayarak 26 Temmuz Pazar günü 42 yaşında hayatını kaybetmiştir.
Bursa kamuoyunda ve sağlık camiasında olumlu, ince ve sabırlı kişiliğiyle tanınan Mehmet Ayhan Oktay'ın kaybı, ailesini yasa boğdu. Rentıp İhsaniye Tıp Merkezi sahibi Profesör Doktor Bülent Oktay'ın kardeşi olan merhum Mehmet Oktay, Doktor Filiz Oktay ile evliydi ve Ege Oktay adında bir erkek çocuk babasıydı.
Merhumun cenazesi, 27.Temmuz 2009 Pazartesi günü ikindi namazını müteakiben Fatih Sultan Mehmet Camii'nden kaldırılacak ve Hamitler mezarlığına defnedilecektir.

Dr. Mehmet Ayhan Oktay Biyografisi:
27 Ocak 1967 tarihinde doğan ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Mehmet Ayhan Oktay, öğrenci olduğu yıllarda amatör tiyatro oyunları sergiledi ve bir sinema dergisi çıkardı. Mezuniyetinden sonra Bursa Çocuk Hastanesi ve Bursa Göğüs hastalıkları Hastanesinde görev yaptı. Bir süre ilaç sektöründe çalışan Mehmet Ayhan Oktay, 2004 yılının Temmuz ayından bugüne Rentıp Tıp Merkezi bünyesinde, İşletme Müdürü görevi ile çalışmaktaydı. İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsünde, İşletmecilik İhtisası Sertifika Programına katılmış ve özellikle 'sağlık sektöründe işletmecilik' konusunda yenilikçi-ilerici çalışmalara imza atmıştır.

Bursa Hakimiyet

Sağlık Aktüel ailesi olarak yakın dostumuz, güzel insan Dr. Mehmet Oktay'ı kaybettiğimiz için çok üzgünüz, ailesine ve sevdiklerine sabır, Allah'tan rahmet diliyoruz.

Bu haber toplam 12480 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim