• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 16 °C

Birazda Şiir !

Av.Bülent Özer

Gezinen gölgedir hayat , gariban bir aktör

sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur

ve sonra duyulmaz olur sesi ,bir masaldır...

 William Shakespeare

"Hayat bir sahne , insanlar bir oyuncu bu dünyada"
hayat inişlerle çıkışlarla devam ediyor , mevzuat , genelgeler, kanunlar i bu yoğunlukta birazda güzelliklere vakit ayırabilmek ne güzel olsa gerek , şiirler en güzel duyguların mısralara döküldüğü duygular , bu güzel duygular insana özgü , sevgiyi ve insana tabi güzel duyguları sonsuza dek yaşatmak şiirdir, www.siirkolik.com sevgiye dair herşeyi barındırıyor , sevgi ve dostlukla.

Yasamin En Tatsiz Tarafi, Sona Eris Seklidir. Süphesiz Ki Yasami Tersten Yasamak Daha Güzel, Hatta Mükemmel Olurdu. Nasil Mi?

Camide Uyaniyorsunuz; Bir Tahta Sandik Içerisinde. Herkes Karsinizda Saf Durmus, Iyiliginize Dua Ediyor Ve Tüm Haklar Helal Edilmis Vaziyette Tabuttan Dogruluyorsunuz. Yasli, Olgun Ve Agirbasli Olarak. herkes Etrafinizda, Büyük Bir Itibar, Iltifatlar, Çocuklar Torunlar Hepsi Hazir. Arabaniza Kurulup Evinize Gidiyorsunuz. Dogar Dogmaz Devlet Size Maas Bagliyor; Aylik Veya Üç Ayda Bir Maasinizi Aliyorsunuz. Ne Güzel! Hazir Maas, Hazir Ev…

Altmisli Yaslara Kadar Garanti, Huzur Içinde Yasiyorsunuz. Sagliginiz Gittikçe Düzeliyor, Kaslar Güçleniyor Ve Kuvvetleniyorsunuz. Bir Gün Çalismak Istiyorsunuz Ve Ise Basladiginiz Ilk Gün Size Hosgeldin Hediyesi Olarak Bir Plaket Ve Altin Kol Saati Veriyor Patronunuz. Genel Müdürlük Veya Bunun Gibi Yüksek Bir Makamdan Tecrübeli Bir Insan Olarak Ise Basliyorsunuz. Herkes Karsinizda El Pençe Divan. Vücudunuzda Da Bazi Hosa Giden Hareketler Basliyor. Gittikçe Zayifliyor Ve Forma Giriyorsunuz. Diger Hormonal Aktiviteler Artiyor. Fevkalade! Aman, Ne Güzel Günler Basliyor. Derken Bir Gün Patron Size "artik Üniversiteye Gitsen Daha Iyi Olur" Diyor. bu Arada Babaniz Ortaya Çikmis "fazla Çalistin, Artik Eve Dön, Isi Birak Ve Okumaya Basla. Harçligin Da Benden Olsun." Diyor. Keyfe Bakar Misiniz! Okudugunuz Dersler Gittikçe Kolaylasiyor. Ekmek Elden Su Gölden Bir Dönem Basliyor. Partiler, Diskotekler, Kizlar… Derken Anne Ve Babaniz Sizi Götürüp Getirmeye Basliyor, Araba Kullanma Derdi De Yok Artik.

Günün Birinde Sizi Okuldan Da Aliyorlar, "evde Otur, Oyuncaklarinla Oyna, Keyfine Bak" Diyorlar. mamaniz Agziniza Veriliyor, Zaman Zaman Altinizi Bile Temizliyorlar. Hatta Bu Durum Aliskanlik Yaratiyor Ve Hiç Tuvalet Kullanmamaya Basliyorsunuz. Derken Anneniz Bir Gün Size Süt Verme Kararini Aliyor Ve Baska Bir Keyifli Dönem Basliyor. Mama Artik Her Yerde, Her An Ve En Taze Seklinde Hazir. Bir Gün Karanlik, Sicak Ve Ilik Bir Ortama Giriyorsunuz. Beslenmek Için Agzinizi Açmaya Dahi Gerek Yok. Bir Kordondan Besleniyor, Sicacik, Yumusacik, Gürültü Ve Patirtisiz Bir Ortamda Yasiyorsunuz. Küçülüyor, Küçülüyor, Ufacik Bir Hücre Halini Aliyorsunuz.

Veeeeeee……

En Güzeli De……

Günün Birinde Keyifli Bir Geceyle Hayatiniz Sona Eriyor.


Can Yücel


 

 

 

 

Bu yazı toplam 2143 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim