• BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 25 °C

5 dakikada 5 yaş gençleşin

5 dakikada 5 yaş gençleşin
İşte güzel ve bakımlı bir cilt için 'gençlik iksiri' ...

Güzel ve bakımlı bir cilt için 'gençlik iksiri' olarak anlandırılan iğnesiz mezoterapisi kırışıklıklar ve lekelerin kolaylıkla yok edildiğini söyleyen Doç.Dr.İbrahim Aşkar, 5 dakikada 5 yaş gençleşmenin mümkün olduğunu belirtti.


Otuzlu yaşlara gelindiğinde cildin kuruluğu ve yağ oranındaki azalmalar ile birlikte cilt de yaşlanmanın hızlandığı belirtildi. Yaşlanma ile beraber yüz derisinin yaşlanmasının ilk belirtisi olan ince çizgi ve karışıklıklar da ortaya çıkmaya başlar. Belli yaştan sonra derideki elastikiyette kaybolduğunu söyleyen Doç.Dr.İbrahim Aşkar, iğnesiz mezoterapi ile bu sıkıntının ortadan kaldırıldığını ve yaşlanmanın geciktirilebildiğini söyledi. Ciltteki kırışırıklık ve lekelere karşı ignesiz mezoterapi uygulaması ile 5 dakikada 5-10 yaş arasında gençleşmenin mümkün olduğunu belirten Doç. Dr. Aşkar şunları söyledi:


"Özellikle orta yaş kadınları için iğnesiz mezoterapi yıpranmış ciltlerde adeta doping etkisi yaratıyor. Mezoterapide vitamin, mineral, aminoasit, enzim ve ilaçlar orta deri tabakasına verilir. Yüz gençleştirme ve kırışıklık tedavisi dediğimiz mezolifting işlemi dışında, boyun dekolte ve el sırtı gençleştirmede de kullanılmaktadır. Yüz mezoterapisi cilde bebek cildinde olduğu gibi olağanüstü bir tazelik ve parlaklık verir. Cildi gerginleştirerek esnekliğini arttırır, kırışıklıkları ve porları azaltır, kollajen üretimini arttırır, hücre yenilenmesini arttırır, yaşlanmayı geciktirir ve cildi daha dolgun, pembe ve canlı hale getirir. Ayrıca mezolifting ile yeni oluşmuş pembe renkli cilt çatlakları ve lekelerin de belirli oranda tedavisi yapılabilmektedir. Kişinin cilt ihtiyacına göre öncelikle bilgisayarlı cilt analizi yapılarak, öncesinde fotoğraflama yapıldıktan sonra, tedavi planı oluşturulur. Seanslar ortalama 6-30 dakika sürer, seans sayısı ise ortalama 5'tir. Herhangi bir riski olmayan iğnesiz mezolifting işlemi için yaş sınırı söz konusu değildir. Özellikle çok sigara ve alkol içen kişiler; güneş, floresan lamba ve solaryuma maruz kalan kişiler, yoğun iş ve stres ortamında cildine bakamayan tüm kadın ve erkeklerde iğnesiz mezolifting kolaylıkla uygulanabilir. Bir seans sonrasında bile 5-10 yaş arasında gençleşme sağlanabilmektedir. Mezoterapi, gözaltı yağ torbalarının azaltılmasında da kullanılmaya başlanmıştır. İğnesiz mezoterapide, ilk seanstan itibaren hemen etki görmeye başlayacaksınız".


Doç.Dr.İbrahim Aşkar, bunun dışında yaptıkları bazı tedavileri ise şöyle sıraladı:
"Estetik ve fonksiyonel rinoplasti, yüz germe, göz kapağı ve ağız çevresi revizyonları, kırışıklıkların tedavisi, göz kapağı estetiği (blefaroplasti), kepçe kulak ve kulak kepçesindeki diğer estetik problemlerin düzeltilmesi, çene büyütme ve küçültme operasyonları (mentoplasti), deride skar (yara izi) ve düzensizliklerin giderilmesi, lazer uygulamaları (yüz soyma, lekelerin ve damar malformasyonlarının giderilmesi, estetik meme operasyonları(büyütme, küçültme ve dikleştirme), liposuction, karın germe (abdominoplasti), bacak kontur düzeltme (yağ alınması, yağ enjeksiyonları, bacak implantları), implantlarla (yumuşak dokuya uygulanan protezler), kontur düzeltmeleri (kalça ve uyluk implantları, erkekte pektoral (göğüs) implantlar- bacak implantları gibi), cilt bakımları ve girişimleri, selülit ve bölgesel vücut inceltme tedavileri".
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2294 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim