• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 9 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 14 °C

‘Acil’de tadilat sürüyor ama hizmetler aksamıyor’

‘Acil’de tadilat sürüyor ama hizmetler aksamıyor’
Haydarpaşa Numune Eğitim ve araştırma hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim yekeler, acil servisteki tadilat haberleri üzerine "hastanede tadilat çalışmaları sürüyor, ama hizmetler de acil serviste aksamadan devam ediyor" dedi.

GAZETE HABERTÜRK

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Yekeler, basında yer alan, “Haydarpaşa’nın ‘acil’i acillik” başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. yekeler, yaptığı açıklamada tadilatı devam eden hastaneyle ilgili, “Hastanemizde bu yıl değişik alanlardaki iyileştirme faaliyetlerine başladık. Tadilat aşamasında ve yine Vehbi Koç acil ünitesindeki tıp merkezindeki acil ünitemizin yenilenmesi inşaatı hızla devam etmekte. Geçmiş yıllarda günde 300 hastaya hizmet verdiğimiz yerimiz günlük bin hastaya çıkınca cevap veremez hale geldi. Biz de burayı tekrar yaptırıyoruz. şu anda bin 500 metrekareye yakın yeni acil binamızı inşallah 15-20 gün içinde bitirip teslim alacağız” dedi.

PERSONELE DİNLENME ODALARI YAPILACAK

Başhekim Yekeler, “İddia ediyorum İstanbul ve tüm Türkiye’de üniversiteler de dahil en iyi acil ünitesi hizmet binasına kavuşacağız. yeni yapılan acil ünitemizde kimyasal ve nükleer saldırılara karşı hizmet verilecek ve bu ilk olacak. Çalışan sağlık personelimizin, hekimlerimizin dinlenme odaları olacak. Tüm bunların gerçekleşmesi için inşaat süresince hastalarımızdan ve çalışanlarımızdan anlayış bekliyoruz. Çünkü havaların soğumasıyla birlikte inşaat alanlarımızda hizmete devam ettirdiğimiz için küçük sorunlar yaşadık” şeklinde konuştu. ‘Hava soğuyunca ısıtıcıLar koyduk’ Bir doktor odasının yazın sıcak olduğu için camının çıkarıldığını belirten Başhekim İbrahim yekeler, “Bir doktor odamızın yazın sıcak diye camı çıkarılmış. Soğuk diye de arkadaşlarımız şikâyet edince orayı da tamamladık. Isıtıcalar koyduk. Kırmızı alanla ilgili geçici hizmet verdiğimiz yerde merkezi oksijen sistemi yok. ama yeni hizmet alanlarımızda o var. Onu da yine aksatmadan hastalarımıza hizmete devam ediyoruz” dedi.

‘EN BÜYÜK ACİL ÜNİTESİ OLACAK’

Haydarpaşa Numune Eğitim ve araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Yekeler, acil serviste hizmetlerin aksamadan devam ettiğini belirterek, “Yaklaşık bin 500 metrekareyle İstanbul’un en büyük acil ünitesine kavuşacağız. Vatandaşlarımızdan beklentimiz şudur: Zaten Numune Hastanesi olarak önemli bir kavşaktayız. Hem köprü yolundayız, hem anadolu’nun boğaza yakın yerinde olmamız sebebiyle bu hizmeti de aksamadan vermek için bazı mağduriyetler, bazı sıkıntılar yaşayabiliriz. Yaklaşık 15-20 gün sonra ünitemizi hizmete açtığımızda İstanbul’daki tüm hastalarımız acil hizmetlerimizden son derece memnun kalacaklar. Tadilat sürüyor ama hizmetler de aksamadan devam ediyor” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2925 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim