• BIST 9524.59
  • Altın 2488.433
  • Dolar 32.5117
  • Euro 34.6556
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 19 °C

Bakan Müezzinoğlu, görevden alma operasyonlarını yalanladı

Bakan Müezzinoğlu, görevden alma operasyonlarını yalanladı
Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ankara ve İzmir başta olmak üzere bazı illerin il başkanlarının görevden alınacağı yönündeki haberlerin de doğruyu yansıtmadığını belirtti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bizim derdimiz, ülkemizin geleceğini daha güzel daha gelişmiş eylemektir. Bunun için tüp geçitler yapıyoruz, tünel geçitler yapıyoruz, bunun için havaalanları yapıyoruz, bunun için modern çağdaş hastaneler yapıyoruz" dedi. 

Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ankara ve İzmir başta olmak üzere bazı illerin il başkanlarının görevden alınacağı yönündeki haberlerin de doğruyu yansıtmadığını belirtti. Bakan Müezzinoğlu, AK Parti’de Teşkilat Başkanlığına Süleyman Soylu’nun gelmesinin ardından AK Parti teşkilatlarında büyük yenilenme olacağı ve bu yönde Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ankara ile İzmir illeri başta olmak üzere 10’dan fazla kentin il başkanı ile yönetiminin görevden alınacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını kaydetti.

1 Haziran Pazar günü Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde yapılacak yerel seçimler nedeniyle partisinin adayına destek vermek için bu ilçeye gelen Müezzinoğlu, şöyle konuştu: "Kastamonu’da bütün illerde teşkilat bütünlüğü asla partilerde bozulmaz" 

Bakan Müezzinoğlu, Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, burada öğrencilerle bir araya geldi. Okul ve üniversite hakkında Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’dan bilgi alan Bakan Müezzinoğlu, daha sonra okul binasına geçerek öğrencilerle sohbet etti.

Bakan Müezzinoğlu, Rektör Seyit Aydın tarafından Kastamonu’nun yöresel ürünlerinden oluşan hediye sandığının takdiminde yine ‘17 Aralık’ta AK Parti hükümetine yönelik düzenlenen operasyonlara atıfta bulunarak sandığın içerisinde farklı bir şeyin olmadığını belirtti.

Çatalzeytin İlçe Hastanesini ziyaret eden Müezzinoğlu, burada hastalarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Bakan Müezzinoğlu, hastanenin fiziki şartları ile doktor sayısının iyileştirileceğini ve Çatalzeytin halkına daha sağlıklı hizmet sunacaklarını kaydetti.

Hastane ziyaretinin ardından Bakan Müezzinoğlu, ilçe merkezine giderek burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Müezzinoğlu, ardından meydanda toplanan halka seslendi.

AK Parti olarak milletin birlik ve beraberliğini, milletle birlikte gelecek ufuklara güçlü bir şekilde yürümesini AK Parti’nin 2001 yılındaki kuruluş tarihinden itibaren bugüne kadar mücadele verdiklerini belirten Müezzinoğlu, şunları söyledi: “Bu mücadele de vatandaşımız çoğunlukla bize, hep iktidarı verdi, hep bu anlamda güç ve destek verdi. Türkiye’yi gelecek kuşaklara siz taşıyacaksınız. Ama önünüzdeki bu büyüklerin tecrübelerini, o büyüklerin bu ülkeye, bu millete karşı duyduğu duyguları mutlaka sizlerde gelecek kuşaklara taşıyın. Tek bir hedefimiz var. İnsanımızı yaşatmak, devletimizi yaşatmaktır. İnsanımızı yüceltmek, devletimizi yüceltmektir. Bunun için birlik ve beraberliği ihtiyacımız var. Birbirimizi daha çok sevmeye ihtiyacımız var." 

Asla particilik anlayışıyla, ayrıcalık anlayışının mensubu olmayacaklarını vurgulayan Bakan Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Particilik, daha çok gelişmemize daha çok yarışmamıza vesile olmalıdır. MHP’li kardeşlerimizde, bizim kardeşimizdir. CHP’li kardeşlerimizde bizim kardeşlerimizdir. Onlara hizmet etmekte bizim boynumuzun borcudur, bizim siyasi anlayışımızın ve bizim milli anlayışımızdır. Milliyetçi olmak, milletin tamamını sevmekten geçer. Milliyetçi olmak, milletin tamamını kucaklamaktan geçer. Halkçı olmak, halkın tamamını sevmek ve kucaklamaktan geçer. Halkçı veya Milliyetçi olmak, milli duruşu ile birlikte 77 milyonu yarınlarını bugünden daha güzel eylemekten geçer. Bütün derdimiz Çatalzeytinlileri, yarınları bugünden daha güzel etmektir. Bizim derdimiz, Kastamonu’nun geleceğini daha güzel daha gelişmiş eylemektir. Bunun için tüp geçitler yapıyoruz, onun için tünel geçitler yapıyoruz, bunun için havaalanları yapıyoruz, bunun için modern çağdaş hastaneler yapıyoruz, bunun için Türkiye’yi dünya ile yarışan noktaya taşımaya çalışıyoruz. Onun için kavgadan uzak duruyoruz. Onun için çatışmadan ayrışmadan uzak duruyoruz. Daha çok sevgi, daha çok birlik daha çok beraberlik ve farklılıklarımızı zenginlik sayan bir anlayışımızın peşinde koşuyoruz."

Bakan Müezzinoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir süre daha görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.

Bu haber toplam 2297 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim