• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 15 °C

Başhekim Ulusoy’a anlamlı veda

Başhekim Ulusoy’a anlamlı veda
Süleymaniye Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin yöneticilik ve başhekimlik görevinden ayrılan Opr. Dr. İbrahim Ulusoy için düzenlenen veda etkinliğinde duygusal anlar yaşandı.

Başhekimliğini ve yöneticiliğini yaptığı Süleymaniye Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 26 ayda büyük değişimlere imza atan Opr. Dr. İbrahim Ulusoy, Ocak ayından beri Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde yeni görevine devam ediyor. Veda ettiği Süleymaniye Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi personeli, Başhekimlerine kısa sürede gerçekleştirdiği başarılardan dolayı bir veda etkinliği düzenledi. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte Opr. Dr. İbrahim Ulusoy’a plaket hediye edildi.

Görevde kaldığı 26 aylık süreçte yaptığı gelişmeleri anlatan Opr. Dr. İbrahim Ulusoy, “75 yatakla devraldığımız hastaneyi 130 yatağa çıkardık. Tüp bebekteki başarı oranımızı yüzde 30’lara kadar yükselttik. Avrupa yakasında tüp bebek tedavisi olan tek devlet hastanesiyiz. Kamu hastaneleri arasında genetik tanı ve tedavi merkezi olan ilk hastane Süleymaniye’dir. Tüm cihazlar, tıbbi ekip ve donanımlarla beraber tamamıyla bir revizyondan geçti çok güzel bir noktaya geldi. 22 yataklı yeni doğan yoğun bakımımızı 42 yataklı hale getirdik. Şuanda ayda 500 - 550 bebek hayata Süleymaniye’de başlıyor. Benim kızım da burada doğdu. Bu apayrı bir gurur” dedi.

Kanuni Sultan Süleyman’ın emriyle kurulmuş, Mimar Sinan’ın maharetiyle yapılmış, 460 yıllık tarihi geçmişi olan bir hastanenin başhekimliğini yapmanın, Süleymaniye ruhunu yaşatmanın kalbinde çok farklı bir yeri olduğunu ifade eden Opr. Dr. Ulusoy, hayatının en güzel günlerinin burada geçtiğini, insanlara sağlık alanında hizmet etmekten daha güzel bir duygu olmadığını söyledi.

Kaliteli hizmet vermek için gece gündüz çabaladıklarını dile getiren Ulusoy, “Biz bu yola “Sevgi en iyi ilaçtır” diyerek çıktık. Sonra da ‘Hayat Süleymaniye’de başlar’ dedik, şimdi de hizmetlerime Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde devam ediyorum. Orada da yine kaliteli sağlık hizmeti verme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğime inanıyorum” dedi.

Etkinlikte konuşan Süleymaniye Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi yeni başhekim ve yöneticisi Prof. Dr. Erol Kısmet, “Önemli olan ayrıldıktan sonra da yaptıklarıyla hoş bir seda bırakmaktı. İbrahim Ulusoy da bunu yaptı. Allah ondan razı olsun” dedi.

Onuruna düzenlenen veda etkinliğinde duygulu bir konuşma yapan Opr. Dr. İbrahim Ulusoy sözlerine şöyle devam etti: “Büyük Türkiye yolunda çizgimizi çizen, hedeflerimizi belirleyen, manevi şahsiyetleriyle her zaman ve her zeminde yanımızda hissettiğimiz muhterem Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Sağlık Bakanı’mızın desteklerini unutmak mümkün değil. Ayrıca Genel Sekreterimize, Başkanlarımıza, tüm doktorlarımıza hemşirelerimize ve sağlık personelimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun.”

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2831 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim